Goedkope ophaalservice bij Opslagman.nl

Bij Opslagman.nl snwp-contenten we dat het vervoeren van spullen een klus is waar je tegen op kan zien. Een alternatief is het inhuren van een verhuisservice, maar dit is een kostbare oplossing. Opslagman.nl biedt een unieke andere oplossing; de Opslagman verhuizen zonder zorgen ophaalservice. Wij komen met een bakwagen met chauffeur voorrijden op locatie, hiervoor betaal je slechts 39 euro per uur en 0,50 eurocent per km. De chauffeur zal het laden en lossen coördineren zodat dit zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurd. Het enige wat jij dan nog hoeft te regelen zijn de handjes die je helpen bij het laden van de bakwagen en het lossen bij onze opslagruimte in de vestiging Amerongen, Nieuwegein of Veenendaal.

Je profiteert zo optimaal van het self-storage concept. Verhuizen zonder zorgen!

Ophaalservice in het kort

Opslagman.nl biedt deze goedkope ophaalservice aan iedereen aan die een opslagruimte huurt bij Opslagman.nl Nieuwegein, Amerongen of Veenendaal.
De bakwagen inclusief de chauffeur kosten €39 per uur en €0,50 per km (7 dgn per week).

Het laden en lossen nemen gemiddeld 30/45 minuten in beslag. Je houdt de verhuistijd zo kort mogelijk door ervoor te zorgen dat de spullen klaar staan bij de laadplek en voor veel handen te zorgen! Wil je zelf niet tillen? Dan nemen wij voor €20 extra per uur een verhuizer mee.

Alle prijzen zijn inclusief btw en worden direct betaald aan de chauffeur.

Verhuizen zonder zorgen

Opslagman.nl biedt graag oplossingen die in lijn zijn met het concept Opslagman.nl. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op deze manier kan jij je focussen op het inpakken van je spullen en regelt Opslagman.nl de rest. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij opslagruimte Veenendaal , opslagruimte Amerongen of opslagruimte Nieuwegein kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne vervoermiddelen.

Onze goedkope opslagruimtes kenmerken zich door kwaliteit, zijn verwarmd, worden 24/7 beveiligd en zijn kosteloos dagelijks opzegbaar of te wijzigen van formaat. Jouw opslag is onze zorg!

Spelregels gebruik ophaalservice

  • De ophaalservice is geldig voor opslagruimte huurders bij Opslagman.nl.
  • De actie is geldig voor de vestigingen Nieuwegein, Amerongen en  Veenendaal.
  • De service wordt door een partner Tasman verzorgd. Daarmee maak je ook de afspraak m.b.t. de tijden, kosten (€39,- per uur plus €0,50 per km), extra verhuishulp (€20 per uur) etc.
  • Indien je niet gekozen hebt voor de extra verhuishulp optie, dien je zelf minimaal twee sjouwers te regelen. Wanneer die sjouwers er bij aankomst (speling 15 minuten) niet zijn, kan de service niet worden uitgevoerd. De kosten van de gehele service wordt dan op je doorbelast.
  • Deze service helpt je alleen bij het in- en uitladen van de bakwagen, alle spullen moeten ingepakt bij de deur staan waar geladen zal worden.
  • Deze actie en prijzen gelden door de week (zaterdag en zondag is op aanvraag)
  • Prijzen zijn incl. BTW
  • Tijd + km. start/eindigt bij Tasman Wageningen
  • Retour km. en tijd worden berekend op basis van Google Maps.

Uitstekende service en begeleiding

Lees hier een review van een klant, die naast het huren van een opslagruimte, gebruik heeft gemaakt van onze goedkope ophaalservice:

“Tasman biedt uitstekende service en begeleiding, het werk wordt met vakmanschap uitgevoerd, accuraat. Tasman maakt duidelijke afspraken zodat je als klant weet waar je aan toe bent, dus zonder verrassingen. Bovendien is Kees die ons vandaag heeft geholpen vanuit Tasman, een uitstekende verhuis-coach voor de mensen die wij zelf geregeld hadden om ook mee te helpen. Kortom, ik ben een tevreden klant en wil hierbij de complimenten geven”.

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Om gebruik te maken van de ophaalservice, kun je direct contact met ons opnemen; 088 – 600 3000 of via info@opslagman.nl. Let op: onze goedkope ophaalservice is beperkt beschikbaar. Het is dus aan te raden om direct de ophaalservice vast te leggen wanneer je een opslagruimte bij ons huurt.

Klantbeoordelingen
★★★★★
★★★★★
9 van 10
57 beoordelingen