Top

Een verbouwing zonder stress, het kan!

Een verbouwing zorgt bij veel mensen voor stress. Helemaal niet gek natuurlijk, maar het is echt niet nodig. Opslagman geeft je graag wat tips voor een verbouwing zonder stress! 

Maak de verbouw ruimte helemaal leeg 

Je kan niet verbouwen als je daar de ruimte niet voor hebt. Bovendien is de kans groot dat je spullen vies worden of beschadigen door de verbouwing. Verbouwen kost altijd stress dus zorg ervoor dat je niet druk hoeft te maken om die mooie bank, of die kast je die zo dierbaar is. 

Zoek je spullen uit 

Een verbouwing of verhuizing is het moment om je spullen eens goed uit te zoeken. Maak het overzichtelijk voor jezelf en bedenk welke spullen je de komende tijd niet nodig hebt en welke spullen je wilt weggooien of weggeven. 

De spullen die je tijdelijk niet gaat gebruiken vanwege de verbouwing kan je tijdelijk opslaan in een opslagruimte. Zo staan ze droog en schoon en kunnen ze niet beschadigen. Nog een kleine tip: wikkel meubels in doeken, zo is de kans op beschadiging nog kleiner. Kom je spullen tegen tijdens het uitzoeken die je toch wilt bewaren, maar vrijwel nooit gebruikt of nodig hebt, deze kan je natuurlijk ook altijd opslaan in een opslag. Er bestaan hele kleine opslagruimtes waar enkel een paar dozen in kunnen. Ideaal voor spullen van vroeger, zoals fotoalbums. 

Maak een foto voordat je begint met verbouwen 

Het is echt heel erg leuk om na al dat harde werken de nieuwe en oude foto naast elkaar te leggen. Misschien kan je zelfs een oude plank of krat hergebruiken in de verbouwde ruimte. Je kan vaak echt heel veel leuke dingen met oude spullen. Op social media zijn genoeg leuke ideeën te vinden. 

Ga jij verbouwen en ben je opzoek naar een opslagruimte? Bij Opslagman kan je deze in elk formaat tijdelijk huren. Ideaal dus voor tijdens de verbouw periode!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.