Top

Opslagruimte Amersfoort huren

  Opslagman Amersfoort Modemweg 1 3821 BS Amersfoort  -  geweldige locatie - toon op de kaart

Beste prijs in de regio!


Opslagruimte Amersfoort huren

  Opslagman Amersfoort Modemweg 1 3821 BS Amersfoort  -  geweldige locatie - toon op de kaart

- Beste prijs in de regio!

Familiebedrijf met 6 vestigingen en verhuurt al 20 jaar opslagruimte.

 • Opslagman Amersfoort opslagruimte huren
 • Opslagruimtes Amsterdam in gebruik

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Ruimte advies Bekijk prijzen Informatie vestiging Amersfoort Boek online

Opslagruimte huren Amersfoort

Bent u op zoek naar een goedkope opslagruimte in Amersfoort? Dan bent u bij Opslagman aan het juiste adres. In onze gloednieuwe opslagbox in Amersfoort bent u er zeker van dat uw spullen veilig en droog zijn opgeborgen.


Elke dag toegang tot opslagruimte in Amersfoort

Nadat u een opslagruimte in Amersfoort heeft geboekt via onze website, ontvangt u een code. Met deze toegangscode heeft u dagelijks toegang tot het beveiligde terrein van Opslagman. U heeft dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. Er wordt toezicht gehouden op ons terrein met camera´s. Zo laat u uw (waardevolle) spullen met een gerust gevoel achter. Opslagman staat bovendien bekend om haar flexibele huurperiode zonder opzegtermijnen. Zodra de opslagruimte is leeggeruimd, kunt u deze per direct opzeggen of kosteloos omruilen voor een grotere of kleinere opslag.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Vestigingsinformatie

Vestigingsinformatie

Toegangstijden
06:00 – 23:00


info@opslagman.nl 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 – 21:00 uur.

Het adres
Modemweg 1 3821 BS Amersfoort
Routebeschrijving

Locatie afbeelding
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Waarom Opslagman?

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten.
Hoe werkt online huren?

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Opslagcalculator

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

Faciliteiten van de vestiging
 • Goederenlift (L x B x H 2.9 x 2 x 2.2 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

Wat mag ik opslaan?

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Ophaalservice

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Zakelijke opslag / particuliere opslag

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Iedereen kan de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl.

Advies nodig?

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Spullen opslaan zolang u wilt

Er zijn allerlei redenen waarom iemand zijn spullen wil opslaan. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor langere tijd, omdat u bijvoorbeeld kleiner bent gaan wonen. Bij Opslagman in Amersfoort hoeft u geen rekening te houden met een opzegtermijn. Wij hanteren namelijk een flexibele huurperiode. Hierdoor heeft u de totale vrijheid om uw spullen op elk moment weer uit de opslagruimte te halen. Als deze helemaal leeggeruimd is, kunt u deze per direct opzeggen. Heeft u meer of minder ruimte nodig? Dan is het ook mogelijk om uw opslagruimte om te ruilen voor een kleiner of groter formaat. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Welk formaat opslag in Amersfoort huren?

Doordat u zelf bepaalt welk formaat opslagruimte u wilt huren, betaalt u nooit te veel. Zo is onze kleinste box 3m3 groot. Hier passen zo’n 10 grote verhuisdozen in. Zoekt u een ruime box voor uw volledige inboedel of inventaris? Dan is onze extra grote opslagruimte van 66m3 een geschikte keuze. Deze biedt voldoende plaats voor grote meubelstukken, zoals een bank, bed, wasmachine en vaatwasser. Benieuwd hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Gebruik onze calculator om de ruimte te berekenen.

Opslagruimte in Amersfoort: goed bereikbaar en voorzien van alle gemakken

Bij Opslagman garanderen we een scherpe prijs per m3, een goed beveiligd pand, een parkeerplaats en goed geconditioneerde en droge opslagruimtes. Het huren van een beveiligde opslagbox doet u snel en eenvoudig online. Ook als u wilt wisselen naar een grotere of kleinere box regelt u dit online. U geniet bij ons van veel vrijheid, omdat u 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00 uur toegang heeft tot de opslag.

Ons gemakkelijk bereikbare terrein is voorzien van overdekte parkeerplaatsen, een lift, trolley’s en meubelkarren, zodat u uw meubels makkelijk en veilig naar de box kunt transporteren. Opslagman is uw vertrouwde partner als u zoekt naar opslag in Amersfoort! Maar wij bevinden ons niet alleen in Amersfoort. U kunt ook bij ons terecht voor een opslagruimte in Amsterdam, Utrecht, Zoetermeer, Almere, Veenendaal en Amerongen.