★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 260 beoordelingen bij Feedback Company
Top

Opslagruimte Almere huren

  Opslagman Almere Draaibrugweg 12 1332 AD Almere  -  geweldige locatie - toon op de kaart

★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 260 beoordelingen bij Feedback Company - Beste prijs in de regio!


Opslagruimte Almere huren

  Opslagman Almere Draaibrugweg 12 1332 AD Almere  -  geweldige locatie - toon op de kaart

★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 260 beoordelingen bij Feedback Company - Beste prijs in de regio!

Familiebedrijf met 6 vestigingen en verhuurt al 20 jaar opslagruimte.

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Vaste lage prijzen

  Geen tussentijdse huurverhogingen of verborgen kosten gedurende huurtermijn.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Ruimte advies Bekijk prijzen Informatie vestiging Almere Boek online

Goedkope opslagruimte Almere

Voor goedkope opslagruimte in Almere is Opslagman een uitkomst. Bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels en huisraad tussen twee verhuizingen in. Of voor het opbergen van seizoensgebonden spullen zoals van de wintersport, kamperen of vakantie. Ook spullen die thuis veel ruimte innemen, maar u niet graag weg wilt doen vanwege dierbare herinneringen vinden bij Opslagman een prima plek. Bovendien is de beveiligde opslagruimte in Almere eenvoudig online te regelen, u kunt er altijd 7 dagen per week bij en het opzeggen van de huur kan per dag. Dat biedt veel vrijheid, want u zit nergens langdurig aan vast.


Veilig en vertrouwde opslagruimte in Almere

Opslagman is uw partner voor opslagruimte in Almere. U bent verzekerd van een goede prijs, uw eigen opslagruimte én de opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Dit houdt in dat de kwaliteit van uw spullen optimaal blijft. De beveiligde opslagruimte in Almere Buiten en nabij Almere Stad kunt u eenvoudig online regelen, u kunt er altijd 7 dagen per week bij en het opzeggen van de huur kan per dag. Dat biedt veel vrijheid, want u zit nergens langdurig aan vast. Op zoek naar opslagruimte in Almere? Kom naar Opslagman of regel het online.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Vestigingsinformatie

Vestigingsinformatie

Toegangstijden
06:00 – 23:00


info@opslagman.nl 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 – 21:00 uur.

Het adres
Draaibrugweg 12 1332 AD Almere
Routebeschrijving

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Waarom Opslagman?

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.
Hoe werkt online huren?

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Opslagcalculator

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

Faciliteiten van de vestiging
 • Goederenlift (L x B x H 2.9 x 2 x 2.2 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

Wat mag ik opslaan?

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Ophaalservice

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Zakelijke opslag / particuliere opslag

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Iedereen kan de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl.

Advies nodig?

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Opslagruimte tot wel 66m3

Opslagman biedt alle keuze in vierkante meters opslagruimte in Almere. Dat begint al met ruimtes van 3m3, voldoende voor zo’n 10 grote verhuisdozen, maar u kunt hier ook tot wel 66m3 aan opslagruimte goedkoop huren. Dat is bijvoorbeeld ideaal bij het tijdelijk onderbrengen van grote apparaten als wasmachines, koelkasten en gasfornuizen. Of gebruik zulke ruimtes als zakelijke opslag voor bijvoorbeeld het droog opbergen van foldermateriaal, het veilig onderbrengen van het bedrijfsarchief of voor de goederen die u in uw webwinkel verkoopt. Wisselen tussen grotere en kleinere ruimtes is online zo geregeld en bovendien zonder extra kosten.


Goedkope opslagruimte huren in Almere

Voor de toegang tot de opslagruimte nabij Lelystad krijgt u een persoonlijke toegangscode voor het terrein en de opslagbox van 06:00 – 23:00 uur. Verder is het pand in Almere makkelijk te bereiken door de centrale ligging en op het terrein is het mogelijk dichtbij de ingang te parkeren voor het laden en lossen. Binnen in het pand kunt u gebruik maken van trolleys en een lift voor het vervoer van de spullen naar de box.

FAQ

Wat kost een opslagruimte in Almere?

De prijzen voor het huren van een opslagruimte in Almere zijn over het algemeen voordelig. Per maand kost een ruimte van 3 m³ gemiddeld €29,-, een ruimte van 16 m³ tussen de €69,- en €79,- en een ruimte van 33 m³ tussen de €119,- en €139,-. De prijzen zijn voor particulieren vrijgesteld van BTW.

Hoe bereken ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

Wij kunnen begrijpen dat het lastig is om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft om uw spullen in op te kunnen slaan zonder teveel te betalen. Om u hierbij te helpen kunt u met onze opslagcalculator de benodigde ruimte berekenen.

Zijn mijn spullen in de opslagruimte verzekerd?

In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering voor brand-, water- en inbraakschade.