Top

Opslagruimte Almere huren

  Opslagman Almere Draaibrugweg 12 1332 AD Almere  -  geweldige locatie - toon op de kaart

- Beste prijs in de regio!

Familiebedrijf met 6 vestigingen en verhuurt al 20 jaar opslagruimte.

 • Opslagruimte huren Almere
 • Inboedelopslag Almere
 • Goederenlift bij Opslagman Almere
 • Camerabeveiliging Opslagman Almere
 • Hangslot aan opslagbox Almere
 • Opslagruimtes Almere
 • Overdekt laden en lossen in Almere
 • Ingang Opslagman Almere

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Ruimte advies Bekijk prijzen Informatie vestiging Almere Boek online

Goedkope opslagruimte huren Almere

Voor opslagruimte huren in Almere is Opslagman dé vertrouwde partner. U heeft de optie om een opslagruimte te huren vanaf €29,- per maand bij Almere Buiten en Almere Centrum. We bieden voor een scherpe prijs opslagboxen met goede condities en uiteraard goed bewaakt. Dat betekent dat uw spullen goed, droog en veilig zijn opgeslagen. Het regelen van opslagruimte in Almere gaat eenvoudig online en vervolgens kunt u 7 dagen per week bij de opslagruimte terecht, van 06:00 – 23:00. U krijgt een persoonlijke code die zowel toegang geeft tot het terrein van Opslagman als uw eigen box. Verder is het pand in Almere makkelijk te bereiken door de centrale ligging en op het terrein is het mogelijk dichtbij de ingang te parkeren voor het laden en lossen. Binnen in het pand kunt u gebruik maken van trolleys en een goederenlift voor het vervoer van de spullen naar de box. Een ander voordeel: huren is flexibel, het opzeggen van de huur kan 1 dag van te voren en tussentijds en grotere of kleinere ruimte huren kan altijd. Zo bent u nergens aan gebonden. Opslagruimte in Almere huren? Regel het snel en online bij de Opslagman.


Opslagruimte huren in Almere voor inboedel

Heeft u spullen in huis die ruimte innemen die u eigenlijk niet heeft? Tuinmeubelen bijvoorbeeld of de uitrusting voor de wintersport. Bij Opslagman in Almere bent u dan van harte welkom. De goedkope units zijn goed beveiligd en u kunt er met uw persoonlijke toegangscode 7 dagen per week terecht. Een opslagunit van Opslagman huurt u gemakkelijk online en u kunt de huur per dag opzeggen. U zit dus niet vast aan een langdurig contract.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Vestigingsinformatie

Vestigingsinformatie

Toegangstijden
06:00 – 23:00


info@opslagman.nl 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00 – 21:00 uur.

Het adres
Draaibrugweg 12 1332 AD Almere
Routebeschrijving

Locatie afbeelding
Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Waarom Opslagman?

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten.
Hoe werkt online huren?

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Opslagcalculator

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

Faciliteiten van de vestiging
 • Goederenlift (L x B x H 2.9 x 2 x 2.2 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

Wat mag ik opslaan?

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Ophaalservice

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Zakelijke opslag / particuliere opslag

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Iedereen kan de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl.

Advies nodig?

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Opslagruimte Almere voor een scherpe prijs

De partner voor opslagruimte in Almere is Opslagman. U bent altijd verzekerd van een goede prijs. U heeft een eigen opslagruimte ter beschikking en al onze opslagboxen zijn goed geconditioneerd. Dat betekent dat we de ruimtes op een constante temperatuur houden en de ruimte droog is. Zo blijven uw spullen het allerbeste bewaard. Opslagman is te vinden in Almere Buiten en nabij Almere Stad en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de gehele omgeving. Regel het online of maak een afspraak om langs te komen.

Opslagruimte tot wel 66m3

Opslagman biedt alle keuze in vierkante meters opslag in Almere. Dat begint al met ruimtes van 3m3, voldoende voor zo’n 10 grote verhuisdozen, maar u kunt hier ook tot wel 66m3 aan opslagruimte goedkoop huren. Dat is bijvoorbeeld ideaal bij het tijdelijk onderbrengen van grote apparaten als wasmachines, koelkasten en gasfornuizen. Of gebruik zulke ruimtes als zakelijke archiefopslag. Wisselen tussen grotere en kleinere ruimtes is online zo geregeld en bovendien zonder extra kosten. Wilt u een opslagruimte huren nabij Lelystad, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

Toegang tot opslagbox in Almere

Voor de toegang tot de opslagruimte in Almere krijgt u een persoonlijke toegangscode voor het terrein en de opslagbox van 06:00 – 23:00 uur. Verder is het pand in Almere makkelijk te bereiken door de centrale ligging en op het terrein is het mogelijk dichtbij de ingang te parkeren voor het overdekt laden en lossen. Binnen in het pand kunt u gebruik maken van trolleys en een goederenlift voor het vervoer van de spullen naar de box.

Daarom een opslagruimte Almere huren bij Opslagman

 1. Schone, droge opslagruimtes: essentieel om al uw spullen in perfecte staat te bewaren.
 2. Perfecte opslaggrootte: ruime keuze aan opslagruimtes van 3 tot 66 m3.
 3. Flexibele toegang: dankzij onze ruime openingstijden kunt u altijd bij uw spullen in de opslagruimte.
 4. Veiligheidsmaatregelen: alle vestigingen van Opslagman hebben een elektronische toegangspoort en cameratoezicht. Uw persoonlijke opslagruimte is voorzien van een slot waar u alleen de sleutel van heeft.
 5. Dagelijks opzegbaar: de huurcontracten van Opslagman zijn dagelijks opzegbaar, na de minimale huurtermijn van één maand.
 6. Geen aanbetaling, wel borg: wij vragen geen aanbetaling voor de huur van een opslagruimte. Wel vragen we, ongeacht de grootte van de unit, een borg van €50,-. Deze borg ontvangt u terug wanneer de ruimte netjes is achtergelaten na beëindigen van het huurcontract. Deze borg wordt binnen twee weken terugbetaald.
 7. Online huurcontract afsluiten: u kunt de opslagruimte in gebruik nemen wanneer dat voor jou uitkomt. U kunt het huurcontract gewoon online regelen.
 8. Persoonlijke service: Wij zijn dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

FAQ

Wat kost een opslagruimte in Almere?

De prijzen voor het huren van een opslagruimte in Almere zijn over het algemeen voordelig. Per maand kost een ruimte van 3 m³ gemiddeld €34,-, een ruimte van 16 m³ tussen de €84,- en €94,- en een ruimte van 33 m³ tussen de €139,- en €159,-. De prijzen zijn voor particulieren vrijgesteld van BTW.

Hoe bereken ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

Wij kunnen begrijpen dat het lastig is om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft om uw spullen in op te kunnen slaan zonder teveel te betalen. Om u hierbij te helpen kunt u met onze opslagcalculator de benodigde ruimte berekenen.

Zijn mijn spullen in de opslagruimte verzekerd?

In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering voor brand-, water- en inbraakschade.