★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Amerongen

Alle ruimtes zijn droog, verwarmd en beveiligd. Zeven dagen per week toegankelijk

Opslagruimte Amerongen

Opslagman Amerongen biedt goedkope opslagruimte te huur aan voor iedereen die gaat verhuizen, gaat verbouwen, op wereldreis gaat of gewoon te veel spullen heeft en te weinig ruimte. Bij Opslagman Amerongen kunt u direct opslagruimte huren. De opslagruimten variëren van 6m3 tot 64m3. Hierdoor vindt u altijd de juiste opslagruimte voor uw spullen.

Snel en gemakkelijk opslagruimte Amerongen huren

Bij Opslagman kunt u gemakkelijk en snel online opslagruimte huren in Amerongen, zodat u alle spullen veilig kunt opslaan. Heeft u een opslagruimte gehuurd en merkt u dat deze te klein of te groot is? Geen probleem! U kunt de opslagruimte kosteloos omruilen naar een groter of kleiner formaat.

Liever eerst een offerte ontvangen?

Vestigingsinformatie Amerongen

Toegangstijden
06:00 – 23:00 uur

E-mail: info@opslagman.nl
Telefoon: 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00-21:00.

Het adres
Industrieweg Zuid 30A
3958 VX Amerongen
Klik hier voor de routebeschrijving

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

 • Goederenlift (L x B x H 2,5 x 2 x 2.1 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner ‘’Flo-rent’’ een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl. Het is nog niet mogelijk om een opslagruimte online te boeken voor zakelijke klanten.

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

 • Goedkope opslagruimte
 • 24/7 beveiligd
 • Dagelijks opzegbaar
 • Persoonlijke Service
 • Gratis annuleren
 • Geen verborgen kosten

Onze reviews

De voordelen & service

De gewenste maat opslagruimte in Amerongen niet beschikbaar?

Is er op dit moment de gewenste maat opslagruimte in Amerongen niet beschikbaar? Kijk dan eens bij Opslagman.nl Veenendaal! Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor opslagruimte Amerongen in het gewenste formaat. Wij stellen je op de hoogte zodra jouw gewenste formaat opslagruimte beschikbaar is.

Amerongen gelegen tussen Utrecht en Arnhem

Amerongen, Doorn, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Driebergen, Wageningen vormen de bewoonde overgang tussen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een prachtige omgeving die rijk is aan natuur en aan cultuur en een gewilde plek om te wonen nabij de grote steden Utrecht en Arnhem.

Waar mensen wonen is er behoefte aan opslagruimte. Opslagman.nl biedt ruim tien jaar goedkope opslagruimte te huur aan in Amerongen en in Veenendaal. Huurders blijven bij ons of komen bij ons terug vanwege onze goedkope opslagprijzen, persoonlijke service en scherpe beveiliging. Heeft u vragen over het huren van opslagruimte in Amerongen of een andere opslagman.nl filiaal, neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk ook onze andere locaties