★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Goedkope ophaalservice!

Goedkope ophaalservice bij Opslagman

Bij Opslagman begrijpen we dat het vervoeren van spullen een klus is waar u tegen op kunt zien. Een alternatief is het inhuren van een verhuisservice, dit is echter normaal een kostbare oplossing. Opslagman heeft voor elke regio een passende partner gevonden: Het zijn partners waar u de service kiest. Het kan voor een de all-in verhuizing zijn. Het is ook mogelijk om alleen het transport met 1 chauffeur te huren.

Opslagman Diemen: In en rondom Amsterdam werken we samen met studentverhuisservice. Het is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Het opvragen van een offerte is eenvoudig en u ontvangt snel een prijsindicatie.

Opslagman Utrecht: In en rondom Utrecht werken we samen met CG company. Het is een verhuisbedrijf met vaste lage tarieven ook in het weekend! Het is verrassend voordelig!

Opslagman Amerongen Veenendaal: In deze regio werken we samen met flo-rent verhuizingen. Het is een erkend verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in de verhuisbranche en korte lijnen.

Verhuizen zonder zorgen

Opslagman biedt graag oplossingen die in lijn zijn met het concept Opslagman.nl. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op deze manier kunt u zich focussen op het inpakken van uw spullen en regelt Opslagman de rest. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen.

Onze goedkope opslagruimtes kenmerken zich door kwaliteit, zijn verwarmd, worden 24/7 beveiligd en zijn kosteloos dagelijks opzegbaar of te wijzigen van formaat. Uw opslag is onze zorg!

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Om gebruik te maken van de ophaalservice, kunt u direct contact met de bovenstaande bedrijven. Wij zijn transparant in de prijzen en hebben geen commissie op verhuizingen. Het is dus aan te raden om contact op te nemen met de bovenstaande bedrijven zodat u weet of de gewenste verhuisdatum beschikbaar is.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service