★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Goedkope ophaalservice!

Goedkope ophaalservice bij Opslagman

Bij Opslagman begrijpen we dat het vervoeren van spullen een klus is waar u tegen op kunt zien. Een alternatief is het inhuren van een verhuisservice, dit is echter normaal een kostbare oplossing. Opslagman biedt een unieke andere oplossing: “de Opslagman-verhuizen-zonder-zorgen-ophaalservice” in samenwerking met Flo-rent. Onze partner komt dan met een bakwagen van 20m3 met chauffeur voorrijden op locatie. Hiervoor betaalt u slechts €45.- per uur en €0,20 per kilometer (vanaf Opslagman Veenendaal). De chauffeur coördineert het laden en lossen zodat dit zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurt. Het enige dat u nog hoeft te regelen zijn de handen die helpen bij het laden van de bakwagen en het lossen bij onze opslagruimte in de vestiging Utrecht, DiemenVeenendaal of Amerongen. Ook is het mogelijk om extra verhuizers in te zetten tegen een kostprijs van €45,- per verhuizer per uur.

U profiteert optimaal van het self-storage concept (u kunt dus te allen tijde bij uw spullen zonder afspraak / kosten). Verhuizen zonder zorgen!

Ophaalservice in het kort

Opslagman biedt deze goedkope ophaalservice aan iedereen aan die een opslagruimte huurt bij Opslagman.nl Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen. De 20m3 bakwagen inclusief de chauffeur kost €45 per uur en €0,20 per km.

De afmetingen van de verhuiswagen(binnenkant) zijn L4.30 x B 2.10 x H 2.30.

Het laden en lossen neemt gemiddeld een paar uur in beslag. U houdt de verhuistijd zo kort mogelijk door ervoor te zorgen dat de spullen klaar staan bij de laadplek en eveneens door voor veel handen te zorgen! Wilt u zelf niet tillen? Dan nemen wij voor €45 extra per uur een verhuizer mee.

Alle prijzen zijn inclusief btw en worden direct per pin betaald aan de chauffeur.

Verhuizen zonder zorgen

Opslagman biedt graag oplossingen die in lijn zijn met het concept Opslagman.nl. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op deze manier kunt u zich focussen op het inpakken van uw spullen en regelt Opslagman de rest. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen.

Onze goedkope opslagruimtes kenmerken zich door kwaliteit, zijn verwarmd, worden 24/7 beveiligd en zijn kosteloos dagelijks opzegbaar of te wijzigen van formaat. Uw opslag is onze zorg!

Spelregels gebruik ophaalservice

  • De ophaalservice is geldig voor huurders van opslagruimte bij Opslagman.
  • De actie is geldig voor de vestigingen Utrecht, Diemen, Veenendaal en Amerongen.
  • De service wordt door een partner van Flo-Rent verzorgd. Daarmee maakt u ook de afspraak met betrekking tot de tijden, de kosten (€45,- per uur plus €0,20 per km) en een eventuele extra erhuishulp (€45 per uur per verhuizer).
  • Inpak- en montagewerkzaamheden in overleg.
  • Deze actie en prijzen gelden door de week (zaterdag en zondag is op aanvraag).
  • Prijzen zijn incl. BTW.
  • Tijd en kilometer start en eindigt bij Opslagman te Veenendaal.
  • De kilometers op de terugweg en tijd worden berekend op basis van Google Maps.

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Om gebruik te maken van de ophaalservice, kunt u direct contact met Flo-Rent.nl opnemen: 06-3036 3033 of via info@flo-rent.nl. Let op: onze goedkope ophaalservice is beperkt beschikbaar. Het is dus aan te raden om ook direct contact op te nemen met Flo-rent om de beschikbaarheid te bevestigen.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service