Goedkope ophaalservice bij Opslagman.nl

Bij Opslagman.nl snappen we dat het vervoeren van spullen een klus is waar je tegen op kan zien. Een alternatief is het inhuren van een verhuisservice, maar dit is normaal een kostbare oplossing. Opslagman.nl biedt een unieke andere oplossing; de Opslagman verhuizen zonder zorgen ophaalservice in samenwerking met flo-rent. Onze partner komt dan met een bakwagen van 20m3 met chauffeur voorrijden op locatie, hiervoor betaal je slechts 45 euro per uur en €0,20 per km (vanaf opslagman Veenendaal). De chauffeur zal het laden en lossen coördineren zodat dit zo efficiënt en veilig mogelijk gebeurt. Het enige wat jij dan nog hoeft te regelen zijn de handjes die je helpen bij het laden van de bakwagen en het lossen bij onze opslagruimte in de vestiging Amerongen, Nieuwegein of Veenendaal. Ook is het mogelijk om extra verhuizers in te zetten tegen kostprijs (€35,- per verhuizer per uur)

Je profiteert zo optimaal van het self-storage concept (je kunt dus ten alle tijden bij uw spullen zonder afspraak / kosten). Verhuizen zonder zorgen!

Ophaalservice in het kort

Opslagman.nl biedt deze goedkope ophaalservice aan iedereen aan die een opslagruimte huurt bij Opslagman.nl Nieuwegein, Amerongen of Veenendaal.
De 20m3 bakwagen inclusief de chauffeur kosten €45 per uur en €0,20 per km.

De afmetingen van de verhuiswagen(binnenkant) zijn L4.30 x B 2.10 x H 2.30.

Het laden en lossen nemen gemiddeld een paar uur in beslag. Je houdt de verhuistijd zo kort mogelijk door ervoor te zorgen dat de spullen klaar staan bij de laadplek en voor veel handen te zorgen! Wil je zelf niet tillen? Dan nemen wij voor €35 extra per uur een verhuizer mee.

Alle prijzen zijn inclusief btw en worden direct per pin betaald aan de chauffeur

Verhuizen zonder zorgen

Opslagman.nl biedt graag oplossingen die in lijn zijn met het concept Opslagman.nl. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op deze manier kan jij je focussen op het inpakken van je spullen en regelt Opslagman.nl de rest. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij opslagruimte Veenendaal , opslagruimte Amerongen of opslagruimte Nieuwegein kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen.

Onze goedkope opslagruimtes kenmerken zich door kwaliteit, zijn verwarmd, worden 24/7 beveiligd en zijn kosteloos dagelijks opzegbaar of te wijzigen van formaat. Jouw opslag is onze zorg!

Spelregels gebruik ophaalservice

  • De ophaalservice is geldig voor opslagruimte huurders bij Opslagman.nl.
  • De actie is geldig voor de vestigingen Nieuwegein, Amerongen en  Veenendaal.
  • De service wordt door een partner Flo-Rent verzorgd. Daarmee maak je ook de afspraak m.b.t. de tijden, kosten (€45,- per uur plus €0,20 per km), extra verhuishulp (€35 per uur per verhuizer) etc.
  • Inpak- en montagewerkzaamheden in overleg
  • Deze actie en prijzen gelden door de week (zaterdag en zondag is op aanvraag)
  • Prijzen zijn incl. BTW
  • Tijd + km. start/eindigt bij Opslagman Veenendaal
  • Retour km. en tijd worden berekend op basis van Google Maps.

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Om gebruik te maken van de ophaalservice, kun je direct contact met Flo-Rent.nl opnemen; 06 3036 3033 of via info@flo-rent.nl. Let op: onze goedkope ophaalservice is beperkt beschikbaar. Het is dus aan te raden om ook direct contact op te nemen met flo-rent voor beschikbaarheid.