Top

Goedkope ophaalservice bij Opslagman

Bij Opslagman begrijpen we dat het vervoeren van spullen een klus is waar u tegen op kunt zien. Een alternatief is het inhuren van een verhuisservice, dit is echter normaal een kostbare oplossing. Opslagman heeft voor elke regio een passende partner gevonden: Het zijn partners waar u de service kiest. Het kan voor een de all-in verhuizing zijn. Het is ook mogelijk om alleen het transport met 1 chauffeur te huren.

Opslagman Amsterdam Utrecht: In en rondom Amsterdam/Utrecht werken we samen met studentverhuisservice. Het is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Het opvragen van een offerte is eenvoudig en u ontvangt snel een prijsindicatie.

Opslagman Amerongen Veenendaal: In deze regio werken we samen met flo-rent verhuizingen. Het is een erkend verhuisbedrijf met jarenlange ervaring in de verhuisbranche en korte lijnen.

Verhuizen zonder zorgen

Opslagman biedt graag oplossingen die in lijn zijn met het concept Opslagman.nl. Wij bieden transparante prijzen, goede service en komen onze afspraken na. Op deze manier kunt u zich focussen op het inpakken van uw spullen en regelt Opslagman de rest. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amsterdam, Utrecht, Veenendaal, Almere, Zoetermeer of Amerongen kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen.

Onze goedkope opslagruimtes kenmerken zich door kwaliteit, zijn verwarmd, worden 24/7 beveiligd en zijn kosteloos dagelijks opzegbaar of te wijzigen van formaat. Uw opslag is onze zorg!

Hoe kan ik gebruik maken van de ophaalservice?

Om gebruik te maken van de ophaalservice, kunt u direct contact met de bovenstaande bedrijven. Wij zijn transparant in de prijzen en hebben geen commissie op verhuizingen. Het is dus aan te raden om contact op te nemen met de bovenstaande bedrijven zodat u weet of de gewenste verhuisdatum beschikbaar is.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ophaalservice Kies uw vestiging