Top

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Opslagman.nl of onze opslagruimtes? Een handig overzicht met veelgestelde vragen door onze opslagruimte huurders én antwoorden staat online. Staat je vraag er niet bij? Bel ons gerust op 088 600 3000 of stel je vraag via de contact pagina.

Ben ik verzekerd in geval van brand of diefstal?

Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je spullen die staan opgeslagen in je opslagruimte (en voor het transport van en naar de opslagruimte).
Ook al is het opslaan van je spullen in een opslagruimte veiliger dan dat ze thuis staan opgeslagen (de opslagruimte is beveiligd met camerabeveiliging, toegangscontrole, slot, sprinklersysteem, enz.), het is verstandig deze spullen te verzekeren. Ga als eerste na of ze zijn meeverzekerd met je huidige inboedelverzekering.

>> meer tips voor het verzekeren van je opslagen spullen

Kan ik alleen online reserveren of kan dit ook telefonisch?

Het reserveren van een opslagruimte doe je snel en gemakkelijk online. Mocht je er niet uitkomen dan zijn wij dagelijks tussen 8.30 en 21.00 uur telefonisch bereikbaar 088 600 3000. Wij helpen je dan graag verder!

Waar kan ik de tarieven voor het huren van de opslagruimtes vinden?

Opslagman.nl is al ruim 10 jaar succesvol opslagruimte aanbieder doordat wij naast goedkope opslagruimtes, transparant zijn in onze tarieven. Dit betekent dat wij online de totaalprijs voor het huren van een opslagruimte tonen en niet werken met tussentijdse huurstijgingen of bijkomende kosten.

Kosteloos dagelijks opzeggen | Kosteloos wijzigen van opslagruimte | Geen administratiekosten | Gratis gebruik van interne vervoermiddelen | Gratis verwarmd

Wij zijn trots op onze vaste goedkope opslagruimte tarieven!

Hoe kan ik gebruik maken van de goedkope ophaalservice?

Opslagman.nl biedt haar opslagruimte huurders, samen met een professioneel verhuisbedrijf, een goedkope ophaalservice. Onze verhuiswagen komt ook bij jou voorrijden!

Lees de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de ophaalservice.

Zijn de opslagruimtes beveiligd?

Jouw opslag is onze zorg, dus al opslagruimte vestigingen van Opslagman.nl zijn goed beveiligd!

 • Ieder opslagterrein is voorzien van 24/7 camerabeveiliging
 • Iedere opslagruimte huurder ontvangt een persoonlijke toegangscode, waarmee dagelijks toegang tot het opslagterrein wordt verkregen tussen 06.00 en 23.00 uur
 • Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een los slot. Wij bieden je de keuze om een slot via Opslagman.nl aan te schaffen of zelf een slot mee te nemen

Wil je meer weten over hoe onze opslagruimtes zijn beveiligd? Neem dan contact op met onze opslagadviseurs, dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur.

Kan ik eerst een opslagruimte bekijken?

Opslagman.nl biedt de mogelijkheid om onze opslagruimtes te bezichtigen.  Maak telefonisch een afspraak met ons 088 – 600 3000.We zijn hiervoor dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur (toegang tot opslagruimte is van 06.00 – 23.00 uur)

Binnenkijken bij Opslagruimte Veenendaal

Binnenkijken bij Opslagruimte Amerongen

Wat zijn de openingstijden?

Alle opslagruimtes bij de drie vestigingen van Opslagman.nl zijn dagelijks toegankelijk tussen 06.00 en 23.00 uur. Hiervoor ontvangen opslagruimte huurders een persoonlijke toegangscode.

Op aanvraag is 24-uur toegang mogelijk.

Wat zijn de afmetingen van de opslagruimtes?

De afmetingen van de opslagruimtes verschillen per locatie. Opslagman.nl beschikt over opslagruimtes variërend tussen de 6m³ en 33m³.

Opslagruimte Amerongen
S 10m3, M 15m3, L 25m3, XL 31m3
Deze vestiging heeft de goedkoopste opslagruimtes!

Opslagruimte Utrecht
XS 6m3, S 10m3, M 16m3, L 25m3, XL 33m3
Deze opslagruimtes zijn zeer centraal gelegen.

Opslagruimte Veenendaal
XS 6m3, M 16m3, L 25m3, XL 33m3
Deze opslagruimtes bestaan uit zeecontainers, hierdoor heb je meer waar voor je geld!

Wil je weten welke maten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt? Kijk dan bij Locaties!

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

Voor het bepalen van hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor het opslaan van je inboedel gelden vuistregels: seizoensproducten 5m3 | studentenwoning 10m3 | 2-kamerwoning 15m3 | 3-kamerwoning 20m3 | kleine gezinswoning 40m3 | grote gezinswoning 60m3.

Twijfel je, zet dan je verpakte spullen bij elkaar,  alsof het in de opslagruimte staat (in een opslagruimte kun je ook de hoogte gebruiken!). Meet de omvang en je weet hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Lees de blog ‘Help mijn opslagruimte is te klein‘ voor meer tips hoe je gerichter bepaald hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste opslagruimte. Laat je door onze deskundigen adviseren of maak een afspraak om de opslagruimte te bekijken (088 600 3000).

Van opslagruimte wijzigen is altijd kosteloos mogelijk bij Opslagman.nl!

Wat is self storage?

Self storage is het zelfstandig opslaan van je spullen in een opslagruimte, geschikt voor particulieren en voor bedrijven. De gehuurde opslagruimte bevindt zich op een beveiligd terrein waar meerdere mensen hun spullen opslaan in separate opslagruimtes. Self Storage aanbieders verschillen in huurvoorwaarden, (bijkomende) kosten, opzegtermijn (met of zonder kosten), beschikbare formaten, enzovoort.

Bij Opslagman.nl kun je eenvoudig online je eigen self storage opslagruimte huren: Dagelijks kosteloos opzeggen of wijzigen van formaat | 24/7 Beveiligd | Verwarmd/schoon/geventileerd | Ophaalservice | Geen bijkomende kosten.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ophaalservice Kies uw vestiging