Heb je een vraag over Opslagman.nl of onze opslagruimtes? Een handig overzicht met veelgestelde vragen door onze opslagruimte huurders én antwoorden staat online. Staat je vraag er niet bij? Bel ons gerust op  088 600 3000 of stel je vraag via de contact pagina.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je spullen die staan opgeslagen in je opslagruimte (en voor het transport van en naar de opslagruimte).

Ook al is het opslaan van je spullen in een opslagruimte veiliger dan dat ze thuis staan opgeslagen (de opslagruimte is beveiligd met camerabeveiliging, toegangscontrole, slot, sprinklersysteem, enz.), het is verstandig deze spullen te verzekeren. Ga als eerste na of ze zijn meeverzekerd met je huidige inboedelverzekering.

>> meer tips voor het verzekeren van je opslagen spullen.

Het reserveren van een opslagruimte doe je snel en gemakkelijk online. Mocht je er niet uitkomen dan zijn wij dagelijks tussen 8.00 en 21.00 uur telefonisch bereikbaar 088 600 3000. Wij helpen je dan graag verder!

Opslagman.nl is al ruim 10 jaar succesvol opslagruimte aanbieder doordat wij naast goedkope opslagruimtes, transparant zijn in onze tarieven. Dit betekent dat wij online de totaalprijs voor het huren van een opslagruimte tonen en niet werken met tussentijdse huurstijgingen of bijkomende kosten.

Kosteloos dagelijks opzeggen | Kosteloos wijzigen van opslagruimte | Geen administratiekosten | Gratis gebruik van interne vervoermiddelen | Gratis verwarmd

Wij zijn trots op onze vaste goedkope opslagruimte tarieven!

Tarieven opslagruimte Amerongen

Tarieven opslagruimte Veenendaal

Tarieven opslagruimte Nieugewein

Opslagman.nl biedt haar opslagruimte huurders, samen met een professioneel verhuisbedrijf, een goedkope ophaalservice. Onze verhuiswagen komt ook bij jou voorrijden!

Lees de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de ophaalservice.

verhuiswagen

Jouw opslag is onze zorg, dus al opslagruimte vestigingen van Opslagman.nl zijn goed beveiligd!

  • Ieder opslagterrein is voorzien van 24/7 camerabeveiliging
    Camera toezicht opslagruimte Amerongen
  • Iedere opslagruimte huurder ontvangt een persoonlijke toegangscode, waarmee dagelijks toegang tot het opslagterrein wordt verkregen tussen 06.00 en 23.00 uur
    opslagruimte toegangscontrole
  • Al onze opslagruimtes zijn voorzien van een los slot. Wij bieden je de keuze om een slot via Opslagman.nl aan te schaffen of zelf een slot mee te nemen
    Slot

Wil je meer weten over hoe onze opslagruimtes zijn beveiligd? Neem dan contact op met onze opslagadviseurs, dagelijks bereikbaar tussen 08.00 en 21.00 uur.

Opslagman.nl biedt de mogelijkheid om onze opslagruimtes te bezichtigen.  Maak telefonisch een afspraak met ons; 088 – 600 3000We zijn hiervoor dagelijks geopend van 08.00 tot 21.00 uur (toegang tot opslagruimte is van 06.00 – 23.00 uur)

Binnenkijken bij Opslagruimte Veenendaal

Binnenkijken bij Opslagruimte Nieuwegein / Utrecht

Binnenkijken bij Opslagruimte Amerongen

Alle opslagruimtes bij de drie vestigingen van Opslagman.nl zijn dagelijks toegankelijk tussen 06.00 en 23.00 uur. Hiervoor ontvangen opslagruimte huurders een persoonlijke toegangscode.

Op aanvraag is 24-uur toegang mogelijk.

De afmetingen van de opslagruimtes verschillen per locatie. Opslagman.nl beschikt over opslagruimtes variërend tussen de 6m³ en 33m³.

Opslagruimte Amerongen
S 10m3, M 15m3, L 25m3, XL 31m3
Deze vestiging heeft de goedkoopste opslagruimtes!

Opslagruimte Utrecht / Nieuwegein
XS 6m3, S 10m3, M 16m3, L 25m3, XL 33m3
Deze opslagruimtes zijn zeer centraal gelegen.

Opslagruimte Veenendaal
XS 6m3, M 16m3, L 25m3, XL 33m3
Deze opslagruimtes bestaan uit zeecontainers, hierdoor heb je meer waar voor je geld!

Wil je weten welke maten er beschikbaar zijn bij jou in de buurt? Kijk dan bij Locaties!

Voor het bepalen van hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor het opslaan van je inboedel gelden vuistregels: seizoensproducten 5m3 | studentenwoning 10m3 | 2-kamerwoning 15m3 | 3-kamerwoning 20m3 | kleine gezinswoning 40m3 | grote gezinswoning 60m3.

Twijfel je, zet dan je verpakte spullen bij elkaar,  alsof het in de opslagruimte staat (in een opslagruimte kun je ook de hoogte gebruiken!). Meet de omvang en je weet hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Lees de blog ‘Help mijn opslagruimte is te klein‘ voor meer tips hoe je gerichter bepaald hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste opslagruimte. Laat je door onze deskundigen adviseren of maak een afspraak om de opslagruimte te bekijken (088 600 3000).

Van opslagruimte wijzigen is altijd kosteloos mogelijk bij Opslagman.nl!

Self storage is het zelfstandig opslaan van je spullen in een opslagruimte, geschikt voor particulieren en voor bedrijven. De gehuurde opslagruimte bevindt zich op een beveiligd terrein waar meerdere mensen hun spullen opslaan in separate opslagruimtes. Self Storage aanbieders verschillen in huurvoorwaarden, (bijkomende) kosten, opzegtermijn (met of zonder kosten), beschikbare formaten, enzovoort.

Bij Opslagman.nl kun je eenvoudig online je eigen self storage opslagruimte huren: Dagelijks kosteloos opzeggen of wijzigen van formaat | 24/7 Beveiligd | Verwarmd/schoon/geventileerd | Ophaalservice | Geen bijkomende kosten.

 

 

Opslagruimte Amerongen
Opslagruimte Amersfoort (33 minuten)
Opslagruimte Barneveld (22 minuten)
Opslagruimte Culemborg (21 minuten)
Opslagruimte Driebergen (18 minuten)
Opslagruimte Ede (19 minuten)
Opslagruimte Houten (10 minuten)
Opslagruimte IJsselstein (10 minuten)
Opslagruimte Leusden (26 minuten)
Opslagruimte Nieuwegein
Opslagruimte Rhenen (16 minuten)
Opslagruimte Tiel (31 minuten)
Opslagruimte Utrecht (6 minuten)
Opslagruimte Veenendaal
Opslagruimte Wageningen (21 minuten)
Opslagruimte Wijk bij Duurstede (16 minuten)
Opslagruimte Woudenberg (20 minuten)
Opslagruimte Zeist (21 minuten)