★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Ede huren

Prijzen De units

Goedkope opslagruimte in Ede

Met de ruim 112.000 inwoners is Ede het groeiende hart van de Veluwe. De vraag naar opslagruimte neemt met deze groei toe. Geen probleem, want Opslagman biedt op 20 minuten afstand van Ede goedkope opslagruimte aan! Ideaal als u gaat verhuizen, gezinsuitbreiding verwacht, groots gaat verbouwen of een fijne hobby heeft waar u wat meer ruimte voor nodig heeft. Opslagman heeft verschillende formaten opslagruimtes (6m3 – 33m3). Alle opslagruimtes zijn verwarmd en beveiligd, zodat ze niet alleen geschikt voor het opslaan van uw inboedel zijn, ook als kantoorarchief of voor de opslag van winkelvoorraad zijn onze opslagruimte zeer geschikt. Groeit uw bedrijf of blijkt dat u toch een grotere opslagruimte nodig heeft, dan kunt u kosteloos van opslagruimte ruilen.

Opslagman heeft meerdere locaties in heel Nederland. De dichtstbijzijnde opslaglocatie voor Ede is onze opslagruimte in Veenendaal vestiging op slechts 20 minuten van Ede.

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service