★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Utrecht huren

Alle ruimtes zijn droog, verwarmd en beveiligd. Zeven dagen per week toegankelijk

Opslagruimte Utrecht

Opslagman heeft een nieuwe locatie in Utrecht op het industrieterrein Lage Weide. De nieuwe locatie bevindt zich op de Elektronweg 16A, 3542 AC te Utrecht. Dit is op steenworp afstand van Leidsche Rijn en de stad. Tevens bent u vanuit Zeist, De Bilt, De Meern, Breukelen, Maarssen, Woerden en omstreken binnen afzienbare tijd bij Opslagman in Utrecht. Informatie en prijzen van de opslagruimtes staan hieronder vermeld.

Uw inboedel opslaan in opslagruimte Utrecht

Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een opslagruimte in Utrecht zoekt voor uw inboedel, dan kunt u deze opslaan bij Opslagman.nl, in het filiaal Utrecht. Bij Opslagman.nl heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur.

U kunt gebruik maken van onze goedkope ophaalservice in de omgeving Utrecht!

Liever eerst een offerte ontvangen?

Vestigingsinformatie Utrecht

Toegangstijden
06:00 – 23:00 uur

E-mail: info@opslagman.nl
Telefoon: 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00-21:00.

Het adres
Elektronweg 16A
3542 AC Utrecht
Klik hier voor de routebeschrijving

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

 • Goederenlift (L x B x H 2,5 x 2 x 2.1 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner ‘’Flo-rent’’ een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl. Het is nog niet mogelijk om een opslagruimte online te boeken voor zakelijke klanten.

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

 • Goedkope opslagruimte
 • 24/7 beveiligd
 • Dagelijks opzegbaar
 • Persoonlijke Service
 • Gratis annuleren
 • Geen verborgen kosten

Onze reviews

De voordelen & service

Sla uw verhuisdozen op nabij Utrecht

Wanneer u tijdelijk een opslagplaats zoekt voor uw verhuisdozen in de regio Utrecht, dan kiest u voor een opslagruimte bij Opslagman.nl, filiaal Utrecht. Bij Opslagman.nl heeft u dagelijks toegang (6 – 21 uur) tot uw opslagruimte door middel van een toegangscode. De opslagruimten nabij Utrecht zijn verwarmd, beveiligd en ideaal voor de opslag van jouw inboedel.

Goederen opslaan voor een langere termijn

Wanneer u besluit Utrecht en omgeving voor langere tijd achter u te laten of wanneer u grootschalig aan het verbouwen bent, dan wilt u dat uw bezittingen veilig staan opgeslagen. Huur een voordelige opslagruimte bij Opslagman.nl filiaal Utrecht. Hier wordt uw inboedel droog, verwarmd en veilig opgeslagen, terwijl jij dagelijks toegang houdt!

De nieuwe vestiging van Opslagman in Utrecht

Utrecht is door haar prachtige, oude stadscentrum met grachten, vooraanstaande universiteit en hogeschool, een groot cultureel aanbod en de centrale ligging in het midden van het land, aantrekkelijk voor jonge mensen als woonlocatie. 32% van de inwoners is tussen 27 en 44 jaar (bron: Gemeente Utrecht). De groep die zich kenmerkt door toenemende ruimtebehoefte door sport, gezin en hobby.

Door de goede infrastructuur is Utrecht ook interessant voor bedrijven om zich hier te huisvesten. Al de voordelen die de stad Utrecht biedt zorgen voor een hoge grondprijs, waardoor het gebruik van self storage buiten de stad interessant is. Opslagman.nl biedt met het filiaal Opslagman Utrecht ruimte aan iedereen die een opslagbox zoekt voor inboedel, voorraad, kantoorarchief, enzovoort. Reserveer vandaag nog opslagruimte in Utrecht!

FAQ

Wat kost een opslagruimte in Utrecht?

De opslagprijzen in Utrecht zijn over het algemeen voordelig. Per maand kost een ruimte van 3 m³ gemiddeld tussen de €29,- en €35,-, een ruimte van 16 m³ tussen de €69,- en €79,- en een ruimte van 33 m³ tussen de €119,- en €139,-. De prijzen zijn voor particulieren vrijgesteld van BTW.

Hoe bereken ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

Wij kunnen begrijpen dat u het lastig vindt om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft om uw spullen in op te kunnen slaan zonder teveel te betalen. Om u hierbij te helpen kunt u met een opslagcalculator de benodigde ruimte berekenen.

Zijn mijn spullen in de opslagruimte verzekerd?

In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering voor brand, water en inbraakschade.

Bekijk ook onze andere locaties