★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Over ons

Opslagman al 16 jaar een vaste partner in opslagruimte

Wij zijn een verhuurbedrijf voor opslagruimte en verhuren opslagruimte vanuit vijf verschillende vestigingen, te weten Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. De laatste jaren focussen we ons met succes op het verhuren van particuliere opslagruimte. Het bedrijf is een familiebedrijf (tweede generatie) met jarenlange ervaring en een stabiel financieel beleid.

Wanneer de behoefte aan tijdelijke opslagruimte ontstaat, biedt Opslagman een vertrouwd adres in de regio Utrecht en de mogelijkheid om de opslag van spullen online te regelen tegen scherpe tarieven en persoonlijke service.

Beoordelingen

Afgelopen jaren hebben we beoordelingen ontvangen van klanten die gebruik hebben gemaakt van onze opslagruimtes. Vanwege de vele positieve beoordelingen en ons groeiende klantenbestand, blijkt het concept een succes. Dit is dan ook reden om deze ingeslagen weg voort te zetten. Benieuwd naar de beoordelingen van Opslagman? U kunt ze lezen op verschillende websites, waaronder Feedback Company via Google & huren.nl.

Online huren

Opslagman kiest er bewust voor om het verhuren van een opslagruimte enkel online plaats te laten vinden. Het huren van opslagruimte kan op het moment dat de klant dit wenst. Alle benodigde informatie wordt vervolgens automatisch toegestuurd of is te vinden via het eigen klantenportaal waarop u eenvoudig via onze website kunt inloggen. We hechten veel waarde aan persoonlijke service. Daarom kunt u dagelijks telefonisch contact met ons opnemen met al uw vragen. Bel 088 – 600 3000 voor meer informatie. U kunt ook eerst deze pagina bekijken: hoe het werkt voor meer informatie.

Hoe het werkt

6 redenen waarom u een opslagruimte bij Opslagman huurt

  1. Droge, verwarmde en 24/7 beveiligde opslagruimte.
  2. 7 dagen per week toegang tot uw opslagruimte door middel van een toegangscode.
  3. Kosteloos gebruik van verschillende interne vervoermiddelen en een lift om uw spullen eenvoudig te verplaatsen.
  4. Opslagman kent geen opzegtermijn, uw opslagruimte kunt u kosteloos dagelijks opzeggen.
  5. De totaalprijs is direct online zichtbaar. Opslagman werkt niet met bijkomende kosten of tussentijdse huurverhogingen.
  6. Past het formaat opslagruimte niet langer? Dan kunt u kosteloos van opslagruimte ruilen.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service