★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Veenendaal huren

Alle ruimtes zijn droog, verwarmd en beveiligd. Zeven dagen per week toegankelijk

Opslagruimte Veenendaal

Het huren van een opslagruimte in Veenendaal bij Opslagman is de oplossing wanneer u gaat verbouwen, aan het verhuizen bent of spullen heeft die in de weg staan. Bij Opslagman kunt u direct online een opslagruimte huren naar uw wens. Onze opslagruimtes bevinden zich op het bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp in Veenendaal. Gelegen nabij de A12 van Utrecht naar Arnhem, aan de rondweg Oost N233, bent u vanuit Ede, Rhenen, Wageningen en omstreken binnen korte tijd bij Opslagman in Veenendaal.

Grootte opslagruimte Veenendaal

De opslagruimtes variëren van 6 m3 tot 33 m3. Hierdoor vindt u altijd de juiste ruimte voor uw spullen. Toch de verkeerde opslagruimte gekozen? Dan kunt u deze kosteloos omruilen. Tevens staan onze opslagruimtes binnen in verwarmde ruimtes en zijn ze veilig afgesloten.

Liever eerst een offerte ontvangen?

Vestigingsinformatie Veenendaal

Toegangstijden
06:00 – 23:00 uur

E-mail: info@opslagman.nl
Telefoon: 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00-21:00.

Het adres
Generatorstraat 9A
3903 LH Veenendaal
Klik hier voor de routebeschrijving

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

 • Goederenlift (L x B x H 2,5 x 2 x 2.1 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner ‘’Flo-rent’’ een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl. Het is nog niet mogelijk om een opslagruimte online te boeken voor zakelijke klanten.

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

 • Goedkope opslagruimte
 • 24/7 beveiligd
 • Dagelijks opzegbaar
 • Persoonlijke Service
 • Gratis annuleren
 • Geen verborgen kosten

Onze reviews

De voordelen & service

Ligging Opslagman.nl Veenendaal

Opslagman.nl Veenendaal bevindt zich op een toplocatie tussen Utrecht en Arnhem op het bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp. Onze opslagruimtes zijn zeer goed bereikbaar door de ligging aan de rondweg oost N233, nabij de A12 Utrecht en Arnhem (4 autominuten). Via de N233 ben je binnen 27 autominuten op de A15.

Dus woon je in de omgeving van Rhenen, Wageningen, Barneveld of Tiel dan is Opslagman.nl Veenendaal de ideale locatie voor het opslaan van jouw spullen! Zelfs voor Amersfoort of Nijmegen is Opslagman.nl Veenendaal interessant omdat de prijzen voor opslagruimte hier aanzienlijk lager zijn dan in de stad.

Jouw opslag is onze zorg

Bij Opslagman.nl Veenendaal bieden we onze opslagruimte huurders een gratis ophaalservice aan, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het vervoer van je spullen naar onze opslaglocatie in Veenendaal.

Kom je bij ons aan met je verhuiswagen, bakwagen of auto met aanhangwagen, dan bieden wij je voldoende ruimte om je spullen te lossen. Je kan kosteloos gebruik maken van onze transport hulpmiddelen. Ook is er een lift aanwezig wanneer je gekozen hebt voor een opslagruimte op de 1e verdieping. Zo los je je spullen snel, eenvoudig en zonder schade.

Het is bewezen dat Opslagman.nl altijd voor haar klant klaar staat en een betrouwbare partner is voor het opslaan van spullen en goederen. Huurders blijven bij ons of komen bij ons terug omdat onze prijzen duidelijk online zijn vermeld. Verhogingen of bijkomende kosten kennen we niet bij Opslagman.nl. Dus we berekenen ook geen kosten wanneer je van opslagruimte wilt wisselen. Daarnaast behouden onze goede geconditioneerde opslagruimtes de kwaliteit van jouw spullen.

Bekijk ook onze andere locaties