Top

Grote verbouwing? Tijdelijk spullen opslaan bij Opslagman!

Is het tijd voor een compleet nieuwe woonstijl of is het de hoogste tijd om het dak te renoveren? Dan is een nauwkeurige voorbereiding van essentieel belang om het bouwproject te laten slagen. Om welke ruimtes gaat het? Maak deze leeg voordat je gaat beginnen met de verbouwing om schade aan je spullen te voorkomen. Zo kun je goedkope, tijdelijke opslagruimte huren bij Opslagman. De kosten voor de verbouwing zijn immers al hoog genoeg!

Ophaalservice tijdens grote verbouwing

Heb je geen tijd of zin om je spullen weg te brengen, dan kun je gebruik maken van onze ophaalservice. Wij zorgen dan voor een bakwagen met een chauffeur die bij je voor komt rijden. Als jij zorgt voor de mankracht om alle spullen in te laden en uit te laden op de locatie van je keuze, dan zorgen wij voor de rest. Onze chauffeur coördineert het laden en lossen zodat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Zo kun je je geheel richten op de verbouwing.

Verbouwing duurt langer dan gepland

Je bent begonnen met de verbouwing en stuit plotseling op een onverwachte situatie waardoor de verbouwing langer gaat duren dan gepland. Hoewel dit erg vervelend is, hoef je je om de opslagruimte met jouw spullen geen zorgen te maken. Opslagman heeft geen opzegtermijn. Je kunt de opslagruimte net zo lang huren als jij nodig hebt. Is de verbouwing afgerond? Dan is je opslagruimte dagelijks opzegbaar. Opslagman werkt vanuit 3 locaties waaronder Utrecht.

Snel laden en lossen

Opslagman heeft jarenlang ervaring in het verhuren van opslagruimte. Wij denken dan ook graag met je mee en maken het jou zo eenvoudig mogelijk. Zo stellen wij alles in het werk om je spullen snel en eenvoudig op te kunnen slaan. Denk aan diverse hulpmiddelen zoals een steekkar, trolley of pompwagen. Huur je een opslagruimte op de eerste verdieping? Dan kun je gebruikmaken van een lift.

Ervaringen met Opslagman

Vele tevreden klanten gingen je al voor in het huren van een opslagruimte. Enkele ervaringen:

 • “Mooie opslagruimte en goede voorzieningen (lift, transportmiddelen)”
 • “Wij zijn zeer tevreden over Opslagman. Alles is heel eenvoudig te regelen en ook het contact verloopt prima. Bij vragen of een probleem, krijg je zeer snel antwoord.”
Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.