Top

Het hele huis (te) vol in tijden van Corona? Wij helpen je!

Het is inmiddels de normaalste zaak van de wereld, we zitten allemaal massaal thuis. En dat is best even wennen. Omdat we allemaal binnen zitten is het echt nodig om meer rekening met elkaar te houden. We houden het het graag allemaal gezellig in huis. Maar goed, dat kan nog best een uitdaging zijn, als je allemaal 24/7 onder een dak woont. Wij hebben een paar hele goeie tips! 

Iedereen een eigen plekje 

Het is belangrijk om elkaar echt de ruimte te geven. Wanneer je te dicht op elkaar leeft, is dat voor niemand leuk. Zorg dat iemand een plekje heeft, waar hij of zij zich kan terugtrekken. Dit kan gewoon een slaapkamer of klein werkkamertje zijn: een eigen plekje is een eigen plekje. 

Wij van Opslagman snappen dat er te veel spullen in huis staan en liggen als je ineens met zoveel thuis bent. Daarom hebben wij een simpele oplossing: huur een opslagruimte

Rommel is vaak een ergernis als we veel thuis zijn. En al helemaal de rommel van een ander is in het bijzonder vervelend. Maak om deze irritaties te voorkomen afspraken met elkaar. Dit kunnen ook afspraken zijn met de kids. Hoe jong ze ook zijn, ze kunnen echt wel bijdragen. En bovendien is het ook goed voor hen. Door duidelijke afspraken gaat het vast en zeker veel gezelliger zijn en vooral blijven in huis! 

Leuke dingen doen in huis 

Organiseer een spelletjesavond met het gezin, ga gezellig samen koken of ga eindelijk eens iets knutselen of maken wat je al heel lang wilt doen. Hier hebben we nu allemaal iets meer tijd voor en bovendien kan het allemaal gewoon nog! 

Of ga op zoek naar een nieuwe hobby. Of ga eindelijk eens dat boek lezen wat een jaar op je nachtkastje ligt.

We moeten het samen doen… 

Het is niet anders. We moeten gewoon wat meer rekening houden met elkaar en onszelf vermaken binnenshuis. Probeer het ook positief te bekijken. Dit is het moment om meer tijd door te brengen met jouw gezin en om soms even wat voor jezelf te doen, waar je normaalgesproken er op uit zou gaan. 

Kortom, pak die oude bordspelletjes uit de kast en ga eens lekker lang in bad liggen en het belangrijkste: geef elkaar de ruimte…

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.