★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Kerst- en feestspullen altijd makkelijk opgeslagen

feest-kerstspullen-handig-opruimen-opslagruimte-opslagman

Geen gezoek, alles bij elkaar

Met het nieuwe jaar goede voornemens genomen om nu alles in huis of je club- of bedrijfspand eens écht op te ruimen? Goed idee. Maar net als in veel andere huishoudens heb je altijd wel gebrek aan goede opbergruimte. Bijvoorbeeld om al die feest- en kerstspullen op te ruimen, want deze verzameling lijkt elk jaar wel te groeien. Zeker als je aan het einde van het afgelopen jaar mooie versieringen hebt weten te scoren. Of er zijn allerlei knutselwerken of wintervakantiespullen van de kinderen bijgekomen die je beslist niet weg wilt doen.

Opslagruimte huren voor meer ruimte

Eigenlijk haal je al deze spullen maar een enkele keer per jaar tevoorschijn. En het is dan eigenlijk zonde dat ze de rest van het jaar zoveel ruimte innemen. In een hoek van de zolderkamer bijvoorbeeld, die je eigenlijk best kunt gebruiken voor het maken van een fijne logeer- of werkplek. Overweeg dan eens het extern opslaan van deze spullen.

Overzichtelijk

Via de Opslagman kan dat al heel voordelig en je zit nergens aan vast. Bovendien weet je zeker dat alles veilig, droog én overzichtelijk bij elkaar staat. Dat scheelt een hoop gezoek als je alles nodig hebt. Daarmee is het ook voor bedrijven, clubs en scholen die hun feest- of vakantiespullen willen opslaan zeker een uitkomst.

Opslaan van spullen, die je weinig gebruikt

De zolder, schuur of garage is vaak een ruimte waar je spullen opbergt die je niet zo vaak nodig hebt. Denk aan zomer- of winterbanden, kerstspullen, de tuinset om buiten te zitten in de zomer, enzovoorts. Gelukkig kun je deze spullen opslaan in een opslagruimte van Opslagman. Opslagruimte huren is ook een uitkomst voor clubs en verenigingen die hun feestspullen liever uit de weg willen hebben. Bovendien scheelt het allemaal een hoop gezoek als je alles op één plaats hebt ondergebracht. Externe opslag huur je eenvoudig online bij bijvoorbeeld de Opslagman.

Daarom kies je voor Opslagman

Er zijn verschillende voordelen voor het huren van een opslagruimte bij Opslagman. Niet alleen voeren wij een scherpe prijs, ook heb je zeven dagen toegang tot je opslagruimte. Je spullen worden 24 uur per dag, zeven dagen in de week beveiligd. Vocht krijgt geen kans, want onze opslagruimtes zijn droog en verwarmd. Alle middelen om je spullen voorzichtig te vervoeren zijn aanwezig. Denk aan verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en bakwagen. Voor een klein bedrag per maand kun je daar al heel wat dozen kwijt. En heb je eenmaal zo’n ruimte, dan zul je merken dat het ook erg handig is voor je wintersportitems en vakantiespullen. Bovendien kan je haalzeggen wanneer je wilt zonder ergens aan gebonden te zijn, dus je kunt altijd eerst uitproberen of het wat voor je is.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service