Top

Maak jouw tuin klaar voor de koude herfst- en wintermaanden

Tuinmeubels kunnen prima tegen een stootje, want ze zijn er voor gemaakt het hele jaar buiten te staan. Toch is het belangrijk ze goed schoon te houden om vlekken en mosvorming te voorkomen. Doe je dat in het voor- en naseizoen, dan blijven je tuinmeubels langer mooi. Nog beter voor je tuinmeubels is om ze in de wintermaanden droog binnen te zetten. In deze periode kan het buiten namelijk langdurig nat en koud zijn, en hoopt zich dat op dan krijgt je op den duur toch lelijke of zwakke plekken op je meubels. Heb je geen schuur die groot genoeg is, dan kun je voor weinig geld ook externe opslagruimte huren om je tuinspullen op te slaan. Handig als je bijvoorbeeld ook een barbecue hebt of buitenspeelgoed. Je haalt ze halverwege het jaar gewoon weer op zodat je de hele zomer er weer van kunt genieten. 

Even goed opruimen… 

Het is slim om te starten met opruimen. De meeste spullen worden niet beter van al dat slechte weer, daarom is het slim om je tuinkussens, tuinset, parasol en BBQ netjes binnen op te slaan. Deze spullen kun je ergens buitenshuis opslaan, zodat je niet je hele schuur of tuinhuisje overvol hebt staan. Bovendien is het opslaan van deze spullen in de woonkamer of keuken natuurlijk ook niet alles. 

Even door de tuin heen! 

Heb je alle spullen de tuin uit? Lekker bezig! Maar je bent nog niet klaar. Nu de tuin zo leeg is, kan je precies zien waar nog onkruid en ander achterstallig onderhoud verstopt zit. Niemand z’n favoriete klusje, maar echt nodig nu de wintermaanden eraan komen. 

Besteed even aandacht aan de meubels 

Tuinmeubels kunnen echt wel wat hebben. Het zijn niet voor niks tuinmeubels. Maar toch is het belangrijk dat je deze goed schoonmaakt en binnen zet tijdens de wintermaanden. Zo gaat de set veel langer mee en blijft het mooi. Het kopen van nieuwe tuinmeubelen is ontzettend duur en dat geld kan je dan veel beter besteden aan het huren van een opslagruimte. Door het huren van zo’n opslag kan je alle tuinspullen netjes opbergen en staan ze lekker droog en warm, zodat je er komende zomer weer van kunt genieten.

Zo, klaar om aan de slag te gaan met jouw tuin? Met deze tips moet het zeker goedkomen!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.