Top
Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ruimte advies Vraag offerte aan Kies uw vestiging

Opslagruimte Bleiswijk

Opslagruimte huren Bleiswijk

Als u gaat verhuizen of uw spullen niet meer kwijt kunt in uw woning of bedrijf, is het huren van een opslag de ideale oplossing. Zoekt u naar een opslagruimte nabij Bleiswijk? Maak dan kennis met Opslagman. Wij zijn een betrouwbare en professionele partner voor iedereen die zoekt naar een goedkope opslag. Bij ons huurt u voor een vaste, lage prijs opslagruimtes in Zoetermeer. Uw spullen staan hier veilig, droog en goed opgeslagen. Het regelen van een opslag doet u snel en eenvoudig via onze website. Vervolgens heeft u dagelijks toegang tot uw opslagruimte van 06.00 tot 23.00 uur.

Verhuurt opslagruimte nabij Bleiswijk met flexibele huurperiode

Dankzij een persoonlijke code heeft u dagelijks toegang tot het terrein. Daarnaast heeft elke opslagruimte een eigen slot. Een groot voordeel van de verhuur van onze opslagruimtes nabij Bleiswijk is dat wij flexibele huurperiodes hanteren. U zit hierdoor niet vast aan een opzegtermijn. Zodra de opslagruimte leeg is, kunt u de huur per direct opzeggen. Ook is het mogelijk om de opslagruimte kosteloos te wisselen voor een grotere of kleinere opslag.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer

Diverse keuze in mogelijkheden voor opslagruimte huren

Heeft u thuis nét te weinig ruimte om uw hobbyspullen of vakantie-uitrusting onder te brengen? Dan is het huren van enkele extra vierkante meters opslagruimte een uitkomst. Vanaf €29,- per maand huurt u bij ons een kleine opslagruimte van 3m3 in de omgeving van Bleiswijk. Een opslagruimte van 3m3 biedt ongeveer plek aan 10 grote verhuisdozen. Deze kleine ruimte is hierdoor tevens ideaal als u gaat verhuizen of verbouwen. Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw complete inboedel en witgoed? Kies dan voor onze grootste opslagruimte van 66m3.

Goedkope opslagruimte huren Bleiswijk

Opslagman is uw lokale partner voor het huren van een opslagruimte nabij Bleiswijk. Wij beschikken over een opslagruimte in Zoetermeer. Online kunt u de opslagruimte direct reserveren en betalen tegen een scherpe prijs per m3. Na registratie en betaling op de website, ontvangt u direct een toegangscode en boxnummer. Hiermee heeft u toegang tot het terrein en de opslagruimte. Ons terrein is vanuit Bleiswijk goed bereikbaar met de lokale uitvalswegen. Op ons terrein zijn overdekte parkeerplaatsen, een lift, trolley’s en meubelkarren te vinden. Hiermee kunt u uw spullen comfortabel en veilig naar de opslagruimte vervoeren.

Snel en makkelijk een opslagruimte huren

Opslagman maakt het huren van een privé opslagruimte snel, makkelijk en betaalbaar. Of u nu tijdelijk een aantal spullen wilt opslaan of zoekt naar een permanente opslagruimte: wij bieden u altijd een scherpe prijs. Online kiest u eenvoudig de gewenste opslagruimte en regelt u alles direct. Ons terrein is dagelijks geopend van 06.00 tot 23.00 uur. Wilt u eerst een keer komen kijken naar de opslagruimtes nabij Bleiswijk? Neem dan contact op met Opslagman voor een bezichtiging.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.