★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Breukelen huren

Prijzen De units

Opslagman voor opslagruimte in Breukelen

Ben je op zoek naar opslagruimte in Breukelen of omgeving? Neem dan contact op met Opslagman. Op slechts een steenworp afstand vind je onze vestiging in Utrecht (Leidsche Rijn). Hier kun je kiezen uit 600 units vanaf 3m3 tot 33 m3. Wel zo handig als je gaat verhuizen of gaat verbouwen en tijdelijk je spullen wilt opslaan.

Tarieven opslagruimte Breukelen

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor een opslagruimte nabij Breukelen? Je bent verzekerd van zeer scherpe prijzen. Welke tarieven rekenen wij voor onze opslagruimte? Dit is afhankelijk van de grootte en de locatie van de opslagruimte. Onderstaande tarieven gelden voor onze opslagruimte in Utrecht (Leidsche Rijn). De tarieven verschillen per vestiging.

Prijzen vestiging Leidsche Rijn (Utrecht)

Grootte Begane grond Eerste verdieping
3m3 €39,- €29,-
6m3 €49,- €39,-
10m3 €59,- €49,-
16m3 €79,- €69,-
25m3 €119,- €99,-
33m3 €139,- €119,-

Als je een consument bent, betaal je geen btw. De huur voor een opslagruimte is voor onbepaalde tijd. Je kunt elk moment de huur opzeggen (de minimale huur van een opslagruimte is een maand) en eventueel ook wisselen als je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt. Handige optie: voor slechts €15,- kun je een slot erbij huren.

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service