★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Diemen huren

Alle ruimtes zijn droog, verwarmd en beveiligd. Zeven dagen per week toegankelijk

Opslagruimte Diemen

Het huren van een opslagruimte in Diemen bij Opslagman is ideaal. Gaat u verbouwen, verhuizen of staan er spulletjes in de weg? Er zijn heel veel redenen waarom een extra opslagmogelijkheid uitkomst biedt, zowel tijdelijk als langdurig. Staan de tuinmeubelen in de winter in de weg, maar heeft u geen bergruimte? Of heeft u nog dozen met oude schoolspullen, die u niet weg wilt doen, maar ook niet in huis hoeft te bewaren? Bij Opslagman hebben we opslagruimte voor iedereen tegen een aantrekkelijke prijs.

Veilig en vertrouwd

Opslagman is uw partner voor opslagruimte in Diemen. U bent verzekerd van een goede prijs en de opslagruimtes worden 24/7 bewaakt en zijn goed geconditioneerd. Dit houdt in dat de kwaliteit van uw spullen optimaal blijft. Dat is wel zo fijn. Op zoek naar opslagruimte in Diemen? Kom naar Opslagman of regel het online.

Liever eerst een offerte ontvangen?

Vestigingsinformatie Diemen

Toegangstijden
06:00 – 23:00 uur

E-mail: info@opslagman.nl
Telefoon: 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00-21:00.

Het adres
Treubweg 11A
1112 BA Diemen
Klik hier voor de routebeschrijving

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

 • Goederenlift (L x B x H 2,5 x 2 x 2.1 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner ‘’Flo-rent’’ een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl. Het is nog niet mogelijk om een opslagruimte online te boeken voor zakelijke klanten.

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

 • Goedkope opslagruimte
 • 24/7 beveiligd
 • Dagelijks opzegbaar
 • Persoonlijke Service
 • Gratis annuleren
 • Geen verborgen kosten

Onze reviews

De voordelen & service

Grootte opslagruimte Diemen

De goed beveiligde opslagruimtes bij Opslagman in Diemen variëren van 6 m3 tot 33 m3. Hierdoor vindt u altijd de juiste ruimte voor uw spullen. Voor de hele inboedel is een grote opslagruimte erg fijn. Maar als u slechts een paar dozen wilt opslaan, dan is een kleine ruimte voldoende. Heeft u de verkeerde grootte uitgekozen? Geen probleem. Ruil zonder extra bijkomende kosten gewoon naar een grotere of juist kleinere opslagruimte in Diemen. Deze staan overigens in een verwarmde ruimte, zodat er niets met uw dierbare spullen gebeurd.

Goedkope opslagruimte Diemen

Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een opslagruimte in Diemen, Amstelveen, Amsterdam of Weesp zoekt voor uw inboedel, dan kunt u deze opslaan bij Opslagman. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. U kunt gebruik maken van onze goedkope ophaalservice in de omgeving Diemen!

Bekijk ook onze andere locaties