Top

Opslagruimte huren om je eigen zaak aan huis te beginnen

Als je je eigen zaak aan huis wilt beginnen, is opslagruimte huren in Utrecht bijvoorbeeld een uitstekend idee. Deze opslagruimte kun je voordelig huren bij Opslagman. Heb je een uitbouw die dienst kan doen als kantoor of ga je een logeerkamer gebruiken? Verzamel dan de spullen in deze ruimte die je wilt opslaan. De kosten die je maakt voor het huren van de opslagruimte verdien je ruimschoots terug met de kosten die je bespaart op het huren van een kantoorpand elders in je woonplaats en het vervoer naar je kantoor en terug. Wist je trouwens dat in sommige gevallen de kosten van een bedrijf aan huis aftrekbaar zijn? Ga naar de website van de Belastingdienst voor meer informatie.

Waarom een opslagruimte huren voordelig is

Een opslagruimte huren kan helpen om spullen in de ruimte die je als kantoor wilt gaan gebruiken veilig en droog op te bergen zonder dat je een keuze moet maken welke spullen je weg moet doen. Nadat je alle spullen hebt opgeslagen, kun je je werkkamer precies zo inrichten als jij voor ogen hebt. Hierbij kun je er ook voor zorgen dat je bedrijfsruimte groter oogt. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren die je gebruikt voor de wanden (hoe lichter, hoe groter de ruimte lijkt). Ook het wegwerken van snoeren en opgeruimde bureaus zorgen ervoor dat je bedrijfsruimte groter werkt. Het draagt overigens niet alleen bij aan een groter ogende bedrijfsruimte, ook zorgt het voor een bureau dat er netjes uitziet, dat de professionele uitstraling van je bedrijfsruimte ten goede komt.

Opslagruimte huren voor je administratie

Als je al langere tijd een kantoor aan huis hebt, kun je er ook voor kiezen om je archief in een van de opslagruimtes van Opslagman te bewaren. Je moet je administratie immers wettelijk zeven jaar bewaren en dit kost je kostbare bedrijfsruimte die je beter kunt besteden.

Voordelen Opslagman

Wil je meer weten over het huren van opslagruimte? Opslagman is onder andere gevestigd in Utrecht. Om te berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt, kun je de handige opslagcalculator op onze website gebruiken. Als je kiest voor Opslagman voor de huur van je opslagruimte, profiteer je van veel voordelen. Zo zijn wij flexibel, want je kunt de opslagruimte dagelijks kosteloos opzeggen. Ook kun je kiezen voor een grotere of kleinere opslagruimte wanneer je deze nodig hebt zonder opzegtermijn.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.