Top

Opslagruimte huren vanwege samenwonen

Een opslagruimte huren kan handig zijn als je hebt besloten om te gaan samenwonen. Het kan er zelfs voor zorgen dat je niet perse hoeft te verhuizen. Uiteraard hangt dat af van de huidige grootte van je woning, maar als je blij bent met de woning waar je nu woont, zou het huren van opslagruimte uitkomst kunnen bieden.

Opslagruimte huren voor dubbele spullen

Als je gaat samenwonen, dan komen er een hoop spullen bij van je partner. Dat geldt ook voor veel spullen die jij al hebt. Denk aan een bed, een bank, een televisie, een tv-meubel, maar ook veel kleinere spullen zoals servies, potten en pannen, handdoeken, kussens, boxen en misschien zelfs wel dvd’s en boeken. Het is zonde om deze spullen weg te moeten doen. Je zou kunnen proberen om het een en ander te verkopen. Mocht je dit niet zien zitten, dan kun je bij Opslagman.nl terecht voor het huren van een opslagruimte. Opslagruimte huren kun je bij ons doen in onder andere Utrecht. Dit is slechts een van onze vele vestigingen. Benieuwd of wij ook in jouw woonplaats opslagruimte aanbieden? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website.

Voordelen van Opslagman

Stel je gaat samenwonen zonder opslagruimte te huren omdat je denkt dat dit niet nodig is. Als de dag van de verhuizing aanbreekt, blijkt echter dat je toch ruimte tekort komt. Geen paniek! Opslagruimte is binnen een uur geregeld bij Opslagman. Deze kun je direct online reserveren en met behulp van de opslagcalculator op onze website kun je eenvoudig berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Blijkt achteraf dat je een kleinere opslagruimte nodig hebt dan je hebt berekend of heb je na een tijd extra ruimte in je woning gerealiseerd (bijvoorbeeld door middel van een uitbouw), dan kun je eenvoudig en geheel kosteloos wisselen van opslagruimte of de opslagruimte opzeggen.

Advies op maat

Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je te adviseren over de passende opslagruimte voor jouw situatie als je er alleen niet uitkomt. Je krijgt van ons dan een offerte op maat. Voor meer informatie kun je ons elke dag telefonisch bereiken tussen 08:00 – 21:00 uur op telefoonnummer 088-6003000. Als je ons liever een e-mail stuurt, kun je ons contactformulier op de website gebruiken.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.