Top

Opslagruimte huren vanwege wereldreis

Een opslagruimte huren vanwege wereldreis is heel verstandig: het is slechts een van de vele dingen die je goed van te voren moet regelen. Het begint uiteraard al veel eerder, te beginnen met het sparen voor de daadwerkelijke reis. Waarop kun je besparen in je maandelijkse uitgaven? Denk aan het opzeggen van de werkster en verschillende abonnementen zoals de krant, het nemen van een kleinere auto, het verkopen van spullen via bijvoorbeeld Marktplaats. Wil je geen spullen verkopen, neem dan contact op met Opslagman. Je kunt een opslagruimte huren in IJsselstein bijvoorbeeld om je spullen op te slaan totdat je weer terug bent.

Opslagruimte huren om spullen op te slaan

Een opslagruimte huren om je spullen (tijdelijk) in op te slaan is handig, als het niet lukt om je woning gemeubileerd te verhuren. Of misschien lukt je dit wel, maar wil je niet alle spullen laten staan in je woning. Gelukkig kun je bij Opslagman terecht voor verschillende soorten formaten opslagruimte afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. Met ruim 14 jaar ervaring in het succesvol verhuren van opslagruimte vanuit verschillende vestigingen door heel het land, waaronder bijvoorbeeld Utrecht, kun je wel zeggen dat Opslagman een gevestigde naam is. Naast persoonlijke service en scherpe prijzen voor opslagruimte vinden wij het ook belangrijk dat je snel en eenvoudig opslagruimte kunt huren. Dit doe je eenvoudig online op onze website.

Ook na je wereldreis opslagruimte blijven huren

Misschien blijkt nadat je terug bent wel dat je niet alle spullen perse direct terug hoeft te hebben. Het grootste deel van al je spullen staat immers slechts in je kast, in de garage, op zolder of ergens anders in je woning, zonder dat je er nog naar omkijkt. Maar wegdoen is ook weer zo wat. Het bevalt je echter wel dat het lekker opgeruimd is in je woning. Laat het daarom staan in de opslagruimte van Opslagman. Je kunt de opslagruimte dagelijks zonder opzegtermijn of bijkomende kosten opzeggen. Of als je een paar spullen nodig hebt, kun je dagelijks toegang krijgen tot je opslagruimte van 06.00 tot 23.00 uur. Indien gewenst is 24-uurs toegang ook mogelijk. Als je dit wilt, vraag dit dan eerst aan bij Opslagman.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.