★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Nieuwegein huren

Prijzen De units

Kom je opslagruimte nabij Maarssen tekort?

Op zoek naar opslagruimte in Maarssen? Dichtbij Utrecht ligt de goedkope opslagruimte van de Opslagman. Voor zowel langdurige als korte opslag van spullen zijn onze opslagboxen makkelijk online te regelen. Vanuit Maarssen is ons complex bovendien in slechts 10 minuten bereikbaar. Je betaalt bij ons een vaste lage prijs. Zo weet je precies wat de opslagruimte je maandelijks kost, zonder dat daar nog bijkomende of verborgen kosten aan vastzitten. Voor opslagruimte heb je al keuze tussen boxen van 3m3 – goed voor 15 volle verhuisdozen, tot wel 66m3 voor een complete winkelinventaris. Ideaal!

Opslagruimte huren nabij Maarssen

Onze opslagruimte, nabij Maarsen is erg handig voor verhuizingen, het opslaan van vakantiespullen en het onderbrengen van een winkelvoorraad of kantoor- of archiefspullen. Alles staat droog, veilig en de ruimtes zijn flexibel; heb je na verloop van tijd meer opslagruimte nodig of wil je juist een wat kleinere box? Dat is zonder kosten eenvoudig te wijzigen. Praktisch dus als je per seizoen meer of minder spullen hebt op te slaan. Verder zijn deze boxen van 06:00 tot 23:00 dagelijks toegankelijk.

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service