★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 220 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Nieuwegein

Alle ruimtes zijn droog, verwarmd en beveiligd. Zeven dagen per week toegankelijk

Opslagruimte Nieuwegein

Opslagruimte huren in Nieuwegein komt in zicht wanneer u gaat verbouwen, verhuizen, uw huis wilt verhuren via Airbnb, gaat samenwonen of gewoon ruimtegebrek heeft. Opslagman biedt met opslagruimte in Nieuwegein de ideale oplossing! Opslagman Nieuwegein is gelegen op het bedrijventerrein Laagraven-Liesbosch aan de A12. Hierdoor is onze vestiging zeer goed bereikbaar vanuit Utrecht, De Bilt, Bunnik, Vianen, Houten en zelfs vanuit Amsterdam bent u met de auto binnen 30 minuten bij Opslagman in Nieuwegein.

Direct opslagruimte Nieuwegein huren

Bij Opslagman kunt u direct goedkope opslagruimte huren in het gewenste formaat; de opslagruimtes variëren van 6 m3 tot 66 m3. Blijkt de opslagruimte te groot of te klein? Geen probleem! Het ruilen van opslagruimte is kosteloos.

Liever eerst een offerte ontvangen?

Vestigingsinformatie Nieuwegein

Toegangstijden
06:00 – 23:00 uur

E-mail: info@opslagman.nl
Telefoon: 088 – 600 3000
Wij zijn bereikbaar tussen 08:00-21:00.

Het adres
Veldwade 20
3439 LE, Nieuwegein
Klik hier voor de routebeschrijving

Opslagman verhuurt als familiebedrijf 18 jaar succesvol mini-opslagruimte aan particulieren en bedrijven. We verhuren opslagruimte voor een vaste lage prijs en alle ruimtes zijn droog, verwarmd, veilig en zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur.

Voordelen

 • Goedkope opslagruimte.
  Onze scherpste vaste prijzen zijn mogelijk omdat we ons alleen bezighouden met het online verhuren van opslagruimtes. Op de vestigingen zijn geen receptiebalies aanwezig. Ook verkopen we geen andere spullen, zoals verhuisdozen, aanhangwagens en busjes.
 • 24/7 beveiligd.
  Toegangscontrole en camerabewaking zorgen ervoor dat uw spullen 24/7 veilig zijn.
 • Dagelijks opzegbaar.
  Bij Opslagman kunt u de opslagruimte dagelijks opzeggen. U betaalt dus nooit een dag te veel. Als de plannen anders lopen dan gedacht, zegt u de opslagruimte eenvoudig op.
 • Persoonlijke service.
  Opslagman is dagelijks van 8:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Online boeken

 • Particulieren betalen geen btw.
  Particulieren zijn vrijgesteld van btw. Btw is dus niet van toepassing.
 • Wij brengen €50,- borg in rekening.
  Bij alle opslagruimtes wordt een borg van €50,- in rekening gebracht. Nadat de ruimte netjes is achtergelaten, ontvangt u de borg binnen twee weken na opzegging terug.
 • De minimale huur van een opslagruimte is één maand.
  We brengen minimaal één maand huur voor de opslagruimte in rekening.
 • Gratis annuleren.
  Als u de opslagruimte na online boeken toch niet nodig heeft, dan kunt u dit kosteloos annuleren.
 • Geen verborgen kosten.
  Opslagman staat voor transparantie. We hebben geen verborgen kosten of tussentijdse huurverhogingen.

Een opslagruimte kunt u snel en eenvoudig online boeken. Kies de datum, selecteer de grootte van ruimte, vul uw gegevens in en betaal via ideal. En zo simpel is het. U krijgt van ons een bevestiging per e-mail en een link naar uw eigen portal “Mijnopslagman’’. Hierin vindt u alle instructies en uw persoonlijke toegangscode tot uw opslagruimte.

Bekijk ook eens de onderstaande video!

Wilt u een opslagruimte huren, maar heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Met de opslagcalculator kunt u eenvoudig de juiste ruimte berekenen die u nodig heeft. De berekening wordt gemaakt op basis van het type woning, de aantal verhuisdozen en de hoeveelheid spullen. Ga direct naar de opslagcalculator.

 • Goederenlift (L x B x H 2,5 x 2 x 2.1 meter)
 • Interne transportmiddelen
 • Camerabewaking
 • Toegangscontrole
 • Droog & verwarmd
 • Toilet
 • Overdekt laden & lossen
 • Dagelijks toegang van 06:00 tot 23:00 uur

Let op: in de opslag is geen elektra aanwezig.

Nee, uw spullen zijn bij Opslagman niet verzekerd voor brand-, water- en inbraakschade. In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering. Kijk dit na in de polis van uw huidige verzekeraar.

De ruimte is te gebruiken als opslagruimte voor inboedel en archief. Er is in de box geen elektra aanwezig. Het is niet toegestaan om etenswaren, afval- of waterstoffen, vuurwerk en levende dieren op te slaan. Ook is het niet mogelijk om motorvoertuigen op te slaan. De (smalle) gangpaden en deuren van onze opslagruimtes zijn daarvoor over het algemeen niet geschikt.

Opslagman verhuurt uitsluitend opslagruimte. We begrijpen echter dat het regelen, vervoeren en sjouwen een hele klus kan zijn. Daarom biedt Opslagman via onze partner ‘’Flo-rent’’ een ophaalservice aan. Alle informatie vindt u via deze link: Goedkope ophaalservice

Opslagman verhuurt opslagruimte aan particulieren en zakelijke klanten. Particulieren kunnen de opslag zelf eenvoudig online regelen. Wanneer u zakelijk wilt huren, brengen wij naast de huurprijs ook btw in rekening. Bij het aangaan van de huur hebben we bovendien ook een kopie van uw KVK nodig. Dit kunt u regelen door ons een e-mail te sturen: info@opslagman.nl. Het is nog niet mogelijk om een opslagruimte online te boeken voor zakelijke klanten.

Bij Opslagman kunt u eenvoudig zelf opslagruimte huren. Toch kunnen wij voorstellen dat u vragen heeft. Bijvoorbeeld over de grootte van de ruimte of gaat uw voorkeur naar het bekijken van de vestiging voordat u de ruimte boekt. Heeft u speciale wensen of vragen? Laat het ons weten! Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar voor vragen. Bel ons voor advies op telefoonnummer: 088 600 3000.

U kunt ook een e-mail sturen met uw vragen via info@opslagman.nl of vul het contactformulier in.

 • Goedkope opslagruimte
 • 24/7 beveiligd
 • Dagelijks opzegbaar
 • Persoonlijke Service
 • Gratis annuleren
 • Geen verborgen kosten

Onze reviews

De voordelen & service

Ligging Opslagman.nl Nieuwegein

De opslagruimtes van Opslagman.nl Nieuwegein bevinden zich op het bedrijventerrein Laagraven-Liesbosch gelegen ten noordoosten van Nieuwegein, net onder Utrecht. Deze toplocatie aan de ring van Utrecht, tegen de snelweg A12, is zeer goed bereikbaar. Woon je in Bunnik, Houten, Vianen e.o. dan ben je in 10 autominuten bij je opslagruimte. Zelfs vanuit Amsterdam ben je binnen 30 minuten bij onze vestiging. Het terrein van Opslagman.nl biedt alle ruimte om jouw inboedel te laden en lossen, ook wanneer je met een verhuiswagen of bakwagen komt. Je kan daarbij kosteloos gebruik maken van de aanwezige transportmiddelen.

Opslagman Nieuwegein is 7 dagen per week geopend tussen 06.00 uur en 23.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om 24-uurs toegang te krijgen (contact).

Huur direct jouw opslagruimte via onze webshop, tegen de laagste prijs en dagelijks opzegbaar!

Laden en lossen service

Uiteraard denken wij verder dan alleen het aanbieden van een opslagruimte. Wij zorgen er ook voor dat je gemakkelijk je spullen in de opslagruimte kwijt kan. Zo zijn er op locatie diverse hulpmiddelen (steekkar, trolley en pompwagen etc.) en een lift (indien gekozen wordt voor een opslagruimte op de eerste verdieping) aanwezig, die ervoor zorgen dat jij snel, gemakkelijk en zonder schade je spullen kan lossen.

Kom je met een grote auto met aanhangwagen, een transporter busje of verhuiswagen? Geen probleem. Wij hebben genoeg ruimte voor ons pand, zodat je gemakkelijk kan laden en lossen.

Is het verhuizen van je inboedel een probleem? Maak gebruik van onze goedkope ophaalservice

Bekijk ook onze andere locaties