Top
Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Lage prijzen

  Direct de laagste prijs, geen bijkomende kosten.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ruimte advies Vraag offerte aan Kies uw vestiging

Opslagruimte Nootdorp

Opslagruimte huren in Nootdorp

Bent u op zoek naar een opslagruimte nabij Nootdorp? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u uw spullen niet meer thuis kwijt kunt? Maak dan kennis met Opslagman. Wij zijn de vertrouwde partner voor iedereen die op zoek is naar een goedkope opslag. Wij verhuren voor een vaste, lage prijs opslagruimtes in Zoetermeer. Uw spullen staan bij ons veilig, droog en goed opgeslagen. U regelt uw opslag snel en eenvoudig online. Vervolgens heeft u 7 dagen in de week toegang tot uw opslagruimte van 06.00 tot 23.00 uur.

Flexibele huurperiode van uw opslagruimte Nootdorp

Dankzij een persoonlijke code heeft u dagelijks toegang tot het terrein. Daarnaast heeft u een eigen slot op uw opslagruimte. Het grote voordeel van huren bij Opslagman is dat wij werken met flexibele huurperiodes. Wij hanteren geen opzegtermijnen. Als uw opslagruimte leeg geruimd is, kunt u de huur direct opzeggen of kosteloos omwisselen voor een grotere of kleinere opslag.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer

Alle keuze in mogelijkheden voor opslagruimte huren

Extra vierkante meters opslagruimte huren is een uitkomst als u thuis eigenlijk net te weinig ruimte heeft om bijvoorbeeld seizoens spullen, vakantiespullen of hobbyspullen onder te brengen. Het is al mogelijk voor enkele tientjes een kleine 3m3 opslagruimte te huren in de buurt van Nootdorp. Dat biedt ruim plek aan 10 grote verhuisdozen, wat bijvoorbeeld handig is bij een verhuizing of een verbouwing. Wilt u een complete inboedel met meubels of witgoed opslaan? Dan bieden we tot zelfs 66m3 opslagruimte.

Opslagruimte in Nootdorp voor particulieren en bedrijven

Opslagman is uw lokale partner als het om opslagruimte huren in Nootdorp gaat. Onze opslagruimtes nabij Gouda en Waddinxveen zijn zowel beschikbaar voor particulieren als bedrijven. Het regelen en betalen van de opslagruimte gaat eenvoudig online en u ontvangt een scherpe prijs per m3 opslagruimte. Na registratie en betaling ontvangt u direct een toegangscode en boxnummer waarmee u toegang heeft tot de opslagvestiging en de opslagruimte. Het terrein is goed vanuit Nootdorp per auto toegankelijk via de lokale uitvalswegen, er zijn overdekte parkeerplaatsen, lift, trolley’s en meubelkarren beschikbaar om uw spullen makkelijk en veilig naar de opslagruimte te transporteren.

Opslagruimte huren voor een scherpe prijs

Opslagman maakt privé opslagruimte huren makkelijk en betaalbaar. Of u nu tijdelijk wat opslagruimte zoekt of permanent spullen of goederen wilt onderbrengen, alles kan voor een gegarandeerd lage prijs. Kies eenvoudig online de gewenste ruimte en regel het meteen! Het terrein met de opslagruimtes is iedere dag geopend van 06:00 tot 23:00 uur. Liever eerst een keer kijken naar de mogelijkheden die opslagruimte huren nabij Nootdorp biedt? Neem dan even contact op met Opslagman voor een bezichtiging.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.