Top

Opslagruimtes vergelijken

Opslagruimte vergelijken (deel 1)

Opslagruimtes vergelijken bleek te zorgen voor grote onderlinge verschillen. Ten minste, dat bleek uit onderzoek van de Consumentenbond afgelopen maand. Zij hebben verschillende offertes opgevraagd bij diverse aanbieders van opslagruimte. Opslagruimte huren kan handig zijn op verschillende momenten. Bijvoorbeeld als er gewacht wordt op de oplevering van een huurhuis of bij een overlijden. Er blijken bij veel aanbieders echter nogal veel haken en ogen te zitten aan het huren van een opslagruimte.

De kleine lettertjes

Sommige aanbieders van opslagruimte proberen hun klanten binnen te halen met acties. De prijs voor de huur van de opslagruimte de eerste maand is bijvoorbeeld slechts €1,-. Wat er niet bij de actie aangegeven wordt, is dat er ook betaald moet worden voor het slot, de verzekering en administratiekosten. Dat bleek vooral bij Shurgard het probleem te zijn. Naast acties geven veel aanbieders ook aan dat potentiele klanten het beste langs kunnen komen om de ruimte te bekijken met het uiteindelijke doel om direct ter plekke het contract te laten ondertekenen. Tot slot blijkt dat aanbieders niet zelden na een aantal maanden prijsverhogingen doorvoeren en zijn ze zuinig met het aanbieden van informatie (met andere woorden transparantie).

Opslagman

Opslagman is niet verbaasd dat 63 procent van de consumenten ontevreden is. Wij staan er zelf ook van te kijken, want Opslagman werkt heel anders dan de hierboven beschreven aanbieders. Hoe?

 • Geen verborgen kosten! Bij ons zie je direct de prijzen van de verschillende opslagruimtes online staan. Je ziet dus direct wat je kwijt bent per maand aan opslagruimte zonder verborgen kosten zoals verzekeringen zoals bij Allsafe het geval is of administratiekosten. Het enige dat je extra betaalt is de borg van €50,-.
 • Opslagman hanteert vaste prijzen: geen tussentijdse prijsverhogingen dus! Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen achteraf te staan.
 • Je hoeft bij Opslagman niet eerst langs te komen. Je ziet de eindprijs en als je de opslagruimte wilt huren, laat je je gegevens achter en betaalt direct online via iDeal.
 • De prijzen van Opslagman zijn zeer scherp. Dat zie je vanzelf als je verschillende opslagruimtes met elkaar vergelijkt.

Bekijk onze locaties of bel 088 600 3000 als je nog vragen hebt.
Houd onze website in de gaten: volgende maand komt er een nieuw blogbericht waarbij we nog verder op dit thema ingaan.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.