Top

Optimaal thuiswerken, hoe doe je dat?

Vanwege het Coronavirus zijn we genoodzaakt zoveel mogelijk thuis te werken. Klinkt ideaal toch, met je laptop op de bank of aan de keukentafel? Maar vaak is dat best vermoeiend en komt er minder uit je handen dan je van plan was. Bovendien blijf je telkens met je spullen
slepen. Wist je dat je een stuk rustiger zit en productiever aan de slag gaat als je een eigen, goede werkplek voor jezelf creëert? Een plek waar je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt, inclusief een goede stoel en nauwelijks afleiding. Een paar m2 is al genoeg. Onze tips vertellen je hoe je zo’n thuiswerkplek maakt!

Een werkplek creëren


Voor een werkplek is er ruimte nodig. Een complete werkkamer is echt niet nodig. In de woonkamer of keuken kun je ook al een prima werkplek maken. Na het bepalen van de plek is het belangrijk dat je ruimte gaat maken om lekker aan de slag te kunnen. Spullen die op die plek liggen, maar er eigenlijk niet horen moeten een ander plekje krijgen. Neem even de tijd om spullen uit te zoeken en op te ruimen en gooi en geef weg wat je niet meer wilt houden. Nog steeds te veel spullen? Huur een opslagruimte bij Opslagman. Op deze manier kan je spullen, die je niet zo vaak gebruikt toch bewaren, maar liggen ze niet meer in de weg. Ideaal voor bijvoorbeeld fotoalbums, kerst accessoires, skispullen of boeken, die je toch graag wilt bewaren.


Maak het een beetje gezellig

Wat niet veel mensen weten is dat kleur behoorlijk veel invloed heeft op je gemoedstoestand en je concentratievermogen. De kleur grijs zorgt voor veel rust, terwijl geel juist voor een oppepper zorgt. Zorg voor een goed werkblad. Of je nu aan de keukentafel aan de slag gaat of aan een bureau, zorg voor een goed en vooral werkblad met ruimte. Een goede bureaustoel is een must. Het liefste verstelbaar, want werken in de juiste houding
is heel belangrijk. Als je aan het werk bent heb je natuurlijk spullen nodig. Bijvoorbeeld pennen, een agenda of planner en ga zo maar door. Zorg dat je al deze spullen overzichtelijk bij elkaar hebt liggen op jouw werkplek. Zo raak je niet afgeleid en heb je alles bij de hand.


Groen moet je doen!!


Investeer in een paar leuke planten. Kamerplanten in de buurt van je werkplek hebben een positief effect op de luchtkwaliteit. Bovendien nemen ze giftige stoffen op en zorgen natuurlijk voor genoeg zuurstof, waardoor jij je goed kan blijven concentreren!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.