Opslagman.nl al 16 jaar een vaste partner in opslagruimte.

Wij zijn een opslagruimte verhuurbedrijf en hebben 3 verschillende vestigingen in Amerongen, Nieuwegein en Veenendaal. Van oorsprong zijn we een vastgoedbedrijf. De laatste jaren focussen we ons met succes op het verhuren van particuliere opslagruimte. Het bedrijf is een familie bedrijf (tweede generatie) met jarenlange ervaring en een stabiel financieel beleid.

“Het huren van opslagruimte moet simpel, transparant en goedkoop zijn!”

Wanneer de behoefte aan tijdelijke opslagruimte ontstaat, biedt Opslagman.nl een vertrouwd adres in de buurt en de mogelijkheid om de opslag van spullen online te regelen tegen scherpe tarieven en persoonlijke service. Wij zijn een bedrijf met een visie op lange termijn.

Alle vestigingen van Opslagman.nl zijn voor klanten dagelijks toegankelijk van 06:00 uur – 23:00 uur (24/7 toegang in overleg). Voor vragen zijn wij dagelijks bereikbaar via 088 600 3000 (tussen 8:00 en 21:00 uur) of via ons contact formulier.

7 redenen waarom je opslagruimte bij Opslagman.nl huurt

 1. Droge, verwarmde en 24/7 beveiligde opslagruimte
 2. 7 dagen per week toegang tot je opslagruimte door middel van een toegangscode
 3. Kosteloos gebruik van verschillende interne vervoermiddelen en de lift, om je spullen eenvoudig te verplaatsen
 4. Opslagman.nl kent geen opzegtermijn, je opslagruimte kun je kosteloos dagelijks opzeggen
 5. Direct online de totaalprijs zichtbaar. Opslagman.nl werkt niet met bijkomende kosten of tussentijdse huurverhogingen
 6. Past het formaat opslagruimte niet langer? Dan kun je kosteloos van opslagruimte ruilen
 7. Opslagman.nl verhuurt al 14 jaar lang succesvol opslagruimte

Huren van opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

Meer informatie over de verschillende opslagruimte locaties.

 • Amerongen

  Opslagruimte Amerongen

  Opslagman.nl Amerongen is onze vestiging met de goedkoopste opslagruimtes. Ruim 14 jaar geleden zijn hier de eerste opslagruimtes in gebruik genomen en is nog altijd de locatie voor ons hoofdkantoor. Inmiddels beschikt Opslagman.nl Amerongen over  3 kleine Opslagman.nl vestigingen binnen een straal van 400 meter.

  Adresgegevens:
  Opslagman.nl Amerongen
  Industrieweg Noord 6
  3958 VT Amerongen

   

 • Nieuwegein

  Opslagruimte Nieuwegein

  Opslagman.nl Nieuwegein bevindt zich op een toplocatie aan de ring van Utrecht op bedrijventerrein Laagraven-Liesbosch. We zijn gevestigd tegenover de Hornbach. Zelfs vanuit Amsterdam ben je in 30 minuten bij deze vestiging! Opslagman.nl Nieuwegein beschikt over diverse formaten verwarmde opslagruimtes.

  Adresgegevens:
  Opslagman.nl Nieuwegein
  Veldwade 20
  3439 LE Nieuwegein

 • Veenendaal

  Opslagruimte Veenendaal

  Opslagman.nl Veenendaal is gelegen op het bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp, nabij de A12. Veenendaal biedt opslagruimte huurders een verwarmde veilige afgesloten zeecontainer. Omdat de hoogte van een container heb je meer m2 voor het opslaan voor de spullen en dus meer waar voor je geld.

  Adresgegevens:
  Opslagman.nl Veenendaal
  Generatorstraat 9a
  3903 LH Veenendaal