★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 250 beoordelingen bij Feedback Company

Selfstorage Utrecht
huren bij Opslagman

Prijzen De units

Selfstorage Utrecht

Het huren van een selfstorage in Utrecht bij Opslagman is de oplossing wanneer u gaat verbouwen, aan het verhuizen bent of spullen heeft die in de weg staan. Iedereen heeft wel spullen in huis die u niet weg wilt doen. Wie weet heeft u het nog eens nodig. Of u woont op een klein appartement in Utrecht en zoekt een opslagplek voor tuinstoelen die u in de winter niet gebruikt? Wat de reden ook is, bij Opslagman huurt u snel en gemakkelijk een selfstorage unit als extra schuur of garage.

 

Grootte selfstorage Utrecht

De selfstorage units variëren van 6m3 tot 33m3. Hierdoor vindt u altijd de juiste ruimte voor uw spullen. Toch de verkeerde opslagruimte gekozen of extra ruimte nodig? Dan kunt u uw selfstorage unit gratis omruilen.

 

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service