Top

Sinterklaascadeaus

Sinterklaas cadeaus

Sinterklaas is weer in het land en pakjesavond komt eraan. Ben je al druk bezig met dichten en het maken van surprises of moet je nog beginnen? Of misschien vieren jullie helemaal geen Sinterklaas en doen jullie meer met Kerst? Hoe dan ook heeft de Goedheiligman weer een zak vol met cadeautjes voor ieder kind dat zoet is geweest.

Cadeautjes van vorig jaar

Wordt het voor Sinterklaas steeds moeilijker om iets te verzinnen voor zoon- of dochterlief? Of wordt het lijstje juist elk jaar langer en de cadeaus groter? Wat de zaak ook is, als Sinterklaas weer is geweest heeft u wellicht nog minder kastruimte over dan voorheen. Dat is op zich logisch, want uw zoon of dochter hoort ook verwend te worden op deze speciale dag in het jaar.

Opruimen

Als het echt krap wordt, is het wellicht verstandig om een dag in te plannen om eens kritisch door uw kasten heen te gaan. Bedenk welke spullen u nog wel gebruikt en welke u al jaren niet heeft aangeraakt. De spullen in het laatste geval, kunt u wellicht van de hand doen. Heeft u moeite met dit zogenaamde ontspullen, dan kunt u daarbij ook hulp inschakelen. Dat is echt geen schande, in Amerika bijvoorbeeld is het al heel normaal. Neem eens vrijblijvend contact op met Heidi Verschoor: zij kan je helpen met opruimen.

Spullen opslaan

Is er na het ontspullen nog steeds een tekort aan ruimte, dan kun je altijd bij Opslagman terecht voor het huren van een opslagruimte. Boeken doe je eenvoudig online, waarbij je precies de grootte kiest die je nodig hebt. In de Domstad bijvoorbeeld hebben wij nog volop mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte in Utrecht, zoals onze boxen van 3 vierkante meter vanaf €29,-.

Zakelijke klanten

Naast opslagruimte voor particulieren is opslagruimte voor zakelijke klanten in Utrecht ook interessant. Met opslagruimte kunt u zich bijvoorbeeld in een kleiner pand huisvesten. Op die manier bespaart u op de hoge huurprijzen in het centrum voor uw winkelpand.

Wilt u meer weten over het huren van een opslagruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 – 600 3000, ook als u er niet uitkomt met de online boeking: we helpen u graag!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.