★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Tijdelijk je spullen opslaan bij verhuizing

opslagruimte-huren-tijdens-verhuizing

Verhuizen vormt de start van een nieuw begin, maar brengt ook vaak stress met zich mee. Want stel dat je eerder uit je oude huis gaat dan dat je nieuwe huis is opgeleverd. Of wat doe je met je inboedel als je tijdelijk naar het buitenland gaat maar toch je woning wilt aanhouden voor huurders? Of als je een appartement gaat huren dat al deels is gemeubileerd? Gelukkig zijn er self-storage oplossingen om dan je spullen veilig onder te brengen.

Waar laat je het?

Een externe self-storage ruimte huren, is erg populair bij mensen die als het ware tussen twee huizen in zitten. Het eigen huis is verkocht tegen een gunstige prijs en er wordt tijdelijk gehuurd totdat er een mooie woning in het zicht komt. En meestal doe je bij het huren dan aardig wat concessies; in locatie, afwerking en vaak heb je niet voldoende ruimte om alle dozen en meubels neer te zetten. Bovendien is het vaak nauwelijks de moeite om alles uit te pakken, behalve het noodzakelijke.

Self storage huren

Self-storage biedt in dat soort gevallen uitkomst. Je huurt dan een externe opslagbox; een beveiligde, droge en afgesloten ruimte op een afgesloten terrein. Daar kun je gewoon 7 dagen per week bij en je hebt het aantal kubieke meters voor het kiezen. Zo huur je bij De Opslagman in bijvoorbeeld Diemen, Utrecht, Amerongen of Veenendaal al een ruimte van 3m3 voor enkele tientjes in de maand. Daar kun je al prima 15 verhuisdozen in kwijt. Opzeggen kan dagelijks, dus je zit er niet lang aan vast. Bovendien kun je ook makkelijk switchen tussen grotere en kleiner ruimtes.

Laten ophalen

Je regelt zo’n opslagbox eenvoudig online, maar dan moeten je spullen daar nog wel heen. Dat kan soms best een probleem vormen. Als je geen eigen auto hebt bijvoorbeeld, of als alles net te groot is voor de achterbak. Een verhuisbedrijf inschakelen of klein vrachtwagentje huren kan, maar loopt al gauw aardig in de papieren voor misschien maar weinig, maar wel grote items. Gelukkig kun je bij een aantal filialen van De Opslagman je spullen ook voordelig laten ophalen. Voor het laden en lossen kun je daar verhuizers bij huren, of je regelt zelf wat extra handen.

Kortom, tijdelijk opslag regelen is makkelijk, handig en biedt je veel flexibiliteit. Kijk bij De Opslagman naar de mogelijkheden of reserveer direct al je benodigde ruimte online.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service