Top

Tips om uw buitenruimte op te ruimen

U heeft een heerlijke tuin waar het goed toeven is. Alleen is het met de wisseling van de seizoenen altijd weer een heel gedoe om er tijdens de zomermaanden lekker van te kunnen genieten. Het terras heeft groene aanslag, het onkruid tiert welig en het tuingereedschap ligt her en der door de tuin verspreid. Tijd om in actie te komen zodat u straks weer kunt genieten van een opgeruimd en geordend buiten. Hier volgen een aantal handige tips hoe u dat doet en het hele jaar door zo opgeruimd houdt.

Verwijder groen waar het niet hoort

Haal de hogedrukreiniger tevoorschijn en spuit de tegels van het terras schoon. Maai het gras en knip de kantjes. Snoei bomen en struiken en ga met de schoffel in de weer. Verwijder onkruid zoveel mogelijk met wortel en al zodat de kans klein is dat het na een regenbui weer gaat groeien. Plan voor al deze werkzaamheden een dag in en laat de andere gezinsleden ook meehelpen. Vele handen maken immers licht werk. Zorg dat alles wat u nodig heeft klaar staat en bruikbaar is.

Tuinmeubilair en andere zaken

Wat altijd een rommelige indruk achterlaat en waarvoor het niet zo goed is om het in weer en wind te laten staan is tuinmeubilair. Het beste bergt u dit in het najaar binnen op. Heeft u niet voldoende bergruimte? Dan is het huren van een opslagruimte bij ons dé oplossing. Wij hebben locaties voor een opslagruimte huren in Amersfoort, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen. Voor een kleine prijs slaat u daar uw tuinmeubels en kussens droog en veilig op totdat het mooie weer zich weer aandient. Datzelfde geldt ook voor andere spullen die u in de buitenruimte hebt staan en in bepaalde seizoenen niet nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan buitenspeelgoed of de grasmaaier.

Uit het zicht

Wat er liever ook niet in het zicht moet staan zijn de foeilelijke afvalcontainers. Plaats deze in een ombouw die u kant en klaar kunt kopen of zelf kunt maken. Het tuingereedschap kunt u kwijt in een tuinkast die u bijvoorbeeld van steigerhout maakt. Bevestig er eventueel een werkblad in die u kunt gebruiken voor het oppotten van planten. Een grote opbergkist waar lege bloempotten, badmintonrackets, ballen en andere rondslingerende spullen in opgeborgen worden zorgen ervoor dat uw tuin altijd opgeruimd en netjes oogt.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.