Top

Voor het eerst op jezelf wonen

Voor het eerst op jezelf wonen

Spannend! Je gaat voor het eerst op jezelf wonen. Geen ouders die zeggen wat je moet doen, je mag zelf bepalen hoe je je huis inricht en nog veel meer. Het is echter niet altijd even gemakkelijk als je op jezelf gaat wonen. Er komen ineens veel meer zaken bij kijken. Denk aan de hypotheek die je moet betalen, rekeningen voor water en elektriciteit, je moet nu zelf voor je eten zorgen, de was doen en noem het maar op. Bovendien kun je niet al je oude spullen bij je ouders laten. Hoe ga je dan met deze grote verandering om?

Wat moet je regelen vóór de verhuizing?

Voordat de grote verhuizing gaat beginnen, moet je voor een aantal zaken zorgen. Let goed op dat je je verzekeringen en contracten op orde hebt. Denk hierbij aan internet, een inboedelverzekering, telefoon, elektriciteit, water, gas, etc. Genoeg mensen die helpen bij de verhuizing of het inschakelen van een verhuisbedrijf die je kan helpen met de spullen verplaatsen naar het nieuwe huis is ook aan te raden. Een opslagruimte huren bij Opslagman kan een uitkomst zijn. Als je niet meteen al je spullen in het nieuwe huis kwijt kan, kun je ze daar tijdelijk veilig opbergen. Sorteer je spullen: wat neem je wel mee en wat niet. Zo heb je je spullen weer een keer georganiseerd zodat je meer overzicht hebt.

De dag van de verhuizing!

Alles ingepakt en ready to go? Dan gaan we beginnen! De dag waar je naar hebt uitgekeken. Je gaat verhuizen naar je nieuwe woning! Het is natuurlijk een spannend moment in je leven, maar toch moet je op deze spannende dag ook geconcentreerd blijven. Zorg ervoor dat iedereen elkaars mobiele nummer heeft, zodat je elkaar kunt bereiken als er iets fout gaat. Bespreek ook met de mensen die je helpen en/of het verhuisbedrijf hoe de dag er ongeveer uitziet. Is voor iedereen duidelijk welke spullen mee moeten en welke spullen moeten blijven staan? Heb je een opslagruimte gehuurd, dan kun je ook direct de spullen daarheen brengen met enkele hulpkrachten.

Voorkom stress en maak verhuizen een mooi avontuur

Verhuizen kan stressvol zijn. Naast een overlijden en scheiden is het volgens onderzoek een van de stressvolste momenten in je leven. Als je zorgt voor een goede voorbereiding, scheelt dat al de helft. Familie en vrienden kunnen je helpen tijdens de verhuizing. Door alles goed te organiseren maak je verhuizen ook een stuk leuker. Maak van je eerste verhuizing een mooi avontuur!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.