Top

Wat te doen bij een te grote verzameling aan spullen?

Ontzettend veel Nederlanders verzamelen geregeld spullen. Bijna 60% verzameld hun hele leven bepaalde spullen. Denk aan een bepaald servies of authentieke stripboeken. Vaak worden die verzamelingen in de loop der jaren behoorlijk groot. Wij hebben tips om jouw verzameling te bewaren! 

Bepaal voor jezelf waar en vooral hoe je jouw verzameling wilt opbergen 

Een verzameling waar je zo lang voor spaart moet je zorgvuldig opbergen op een plek waar er niets mee kan gebeuren. Daarom raden wij aan om dit vooral niet thuis te doen. Thuis kan er zo makkelijk iets gebeuren, waardoor jouw verzameling kan beschadigen. 

Je zou ervoor kunnen kiezen om een deel van je verzameling ten toon te stellen, maar een groot deel op te bergen. Op deze manier blijft een groot deel beschermd, maar kan je toch genieten van je verzameling. 

Ruimte maken 

Om je verzameling op te bergen heb je ruimte nodig. Toch hebben veel mensen niet de ruimte in huis om deze netjes op te bergen. Bij Opslagman kan je een opslagruimte huren om jouw verzameling op te bergen. Er bestaan al hele kleine opslagruimtes, die voor verzamelingen van kleine voorwerpen dus echt perfect zijn! 

Je opslagruimte inrichten 

Als je hebt besloten een opslagruimte te gaan huren, dan moet deze uiteraard ook ingericht worden. Aan de hand van jouw verzameling zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om kasten te plaatsen in de opslagruimte, maar je zou ook gewoon kunnen werken met verhuisdozen of plastic opbergbakken. Door je opslagruimte netjes in te richten, bewaar je het overzicht en kan je altijd overal makkelijk bijkomen. 

Verzamelen geeft houvast 

We leven op dit moment in onzekere tijden. Niets is zeker. Bezig zijn met verzamelen kan altijd, ondanks de maatregelen die op dat moment gelden. Verzamelen zorgt voor heel veel plezier. Ga daar dus vooral lekker mee door verzamelaars!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.