Top

Zo maak jij je huis aan kant in januari!

De feestdagen zitten erop en dat betekent voor veel huishoudens dat er eens goed moet worden schoongemaakt en dat de boel weer even op orde moet worden gemaakt. Ondanks dat we in 2020 de feestdagen niet groots hebben kunnen vieren, is het huis nodig aan een beurt toe. En hoe lekker is het om het nieuwe jaar te beginnen in een schoon en opgeruimd huisje? Wij hebben een paar hele goede tips waarmee jij je woning zo weer aan kant hebt!

De vieze luchtjes het huis uit

Tijdens de feestdagen wordt er vaak uitgebreidt gegeten. Heerlijk, maar het zorgt ook voor vieze luchtjes in huis. Veel Nederlanders halen het oer hollandse gourmetstel uit de kast of kiezen ervoor om te gaan kaasfonduen. Allemaal heel gezellig maar vaak ruik je dagen later nog steeds een vieze lucht. Als je de lucht niet meer ruikt worden er vaak nog oliebollen gebakken en is de vieze lucht vaak nog veel heftiger. 

Zet daarom tijdens de grote schoonmaak even alles helemaal open! Elk raam, deur of rooster: lekker alles even open en door luchten. Vergeet niet even de verwarming uit te zetten, het zou zonde zijn als die aanstaat terwijl je bezig bent. 

En neem van ons aan, als je alles een flinke tijd open hebt gehad en lekker hebt geboend, ruikt je huis heel snel weer lekker fris! 

Alle Kerst het huis uit!

De kerstboom de deur uit, alle versieringen en lichtjes en alles weer netjes opbergen. Weet je niet meer waar je alle kerstspullen moet laten? Huur dan een kleine opslagruimte. Zo kan je alle decemberviersieringen bij elkaar opbergen en licht het veilig bij elkaar. Je hebt volgend jaar snel alles bij elkaar en zo weer het huis versiert. 

Maak het gezellig 

Ondanks dat de feestdagen erop zitten mag het nog wel gezellig zijn in huis. Als je huis helemaal schoon is, kan het ook ongezellig of leeg voelen. Maak het daarom alsnog gezellig in huis door wat kaarsen neer te zetten of lekker veel groen aan te schaffen. 

Januari is vaak niet de favoriete maand van het jaar. Des te belangrijker om het in huis wel gezellig te maken. Zo vliegen die koude maanden zo voorbij en is binnen no-time weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! 

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.