★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Een thuiswerkplek maken

Werk je zo nu en dan thuis of ben je zzp-er die vanuit huis opdrachten uitvoert? Dan is een fijne thuiswerkplek onmisbaar. Een plekje aan de keukentafel kan natuurlijk ook, maar in de praktijk sleep je vaak je spullen heen en weer, omdat je huisgenoten er ook graag bij willen. Tijd dus om een echte thuiswerkplek te maken. We geven je daarvoor een paar handige tips.

De juiste thuiswerkplek

Allereerst, waar in huis ga je een thuiswerkplek maken? Kijk eens grondig rond waar kansen schuilen. Een logeerkamer die je nauwelijks gebruikt en waar je eigenlijk alleen maar spullen parkeert, biedt bijvoorbeeld veel potentie. Of misschien kun je de zolder wel zo indelen dat je met een extra wandje een mooie werkhoek creëert. Let wel op de inval van voldoende daglicht. En een goed bereik (internet, telefoon) is natuurlijk onmisbaar.

Toch de woonkamer?

Er zijn zzp-ers en thuiswerkers, waarbij een aparte kamer helemaal niet werkt. Die houden juist van wat bedrijvigheid en zitten het liefst in de buurt van de keuken voor de koffie tussendoor. Misschien kun je dan in de woonkamer een hoek vrijmaken met een handige kast en een compacte tafel of een bureau. Zorg dan dat je alles zo inricht dat je je spullen kunt laten liggen en de kast na je werk kunt afsluiten. Denk maar eens aan het principe van zo’n ouderwetse secretaire. Er zijn daarvoor allerlei handige kasten op de markt.

Organizers

Alhoewel veel thuiswerkers veelal een laptop of computer gebruiken, is het handig om te investeren in praktische organizers, zoals ladekastjes en boekenkasten. Alleen al voor je administratie is dat erg handig. Natuurlijk moet een werkplek ook inspireren, dus hang vooral een prikbord of whiteboard op om je ideeën, ingevingen, afspraken en planning in een oogopslag in het zicht te houden.

Houd verder je werkplek bij.. ruim dus regelmatig op, want niets is zo frustrerend als je aan de slag wilt en eerst alles wat je nodig hebt wilt zoeken.

Opslagruimte nodig?

Wil je ook aan de slag met een werkplek maken thuis, maar heb je nog een hoop spullen in de weg staan? Misschien is externe opslagruimte huren via de Opslagman dan wat voor jou. Huur een opslagruimte in een van onze vestigingen in Diemen, Utrecht, Veenendaal en Amerongen. Je kunt het direct regelen en voor slechts enkele tientjes per maand heb je al 3, 6 of 10m3 ter beschikking!

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service