★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Een women Cave maken

Waarom jij toe bent aan een Woman-Cave

Geen zin meer om ’s avonds de bank te moeten delen en oninteressante series of sportwedstrijden te kijken? Zou je wat meer tijd willen steken in je knutselhobby zonder de tafel steeds leeg te moeten ruimen? Of zoek je thuis een plek om ongestoord met je vriendinnen kunnen kletsen? Dan is het echt tijd om je eigen woman-cave in huis te creëren.

Ruimte en licht

Een eigen kamer voor jezelf is natuurlijk het mooist. Misschien heb je wel een rommelzolder of logeerkamer die met wat opruimen, een flinke lik verf en gezellig inrichten prima dienst kan doen als kamer voor jou alleen. Hier kan je bijvoorbeeld een grote werktafel plaatsen en tegen de wanden zet je ladekasten voor al je knutsel- en werkmateriaal. Is het eigenlijk te donker op de zolder? Het is niet eens zo duur om een kantelraam te laten plaatsen en je krijgt er een zee van licht voor terug.

Yes! Je eigen kamer stylen

Is het schipperen met de ruimte, kijk dan of je ergens in de woonkamer een apart hoekje kunt inrichten. Door deze af te schermen met een haaks op de wand geplaatste kast, maak je er snel jouw plekje van. Ga de hoogte in voor kastjes en plankjes en kies een brede leun- of hangstoel als een bankje net niet past. Zorg ook voor goede wifi, zodat je hier heerlijk alleen een filmpje kunt kijken. Met hangplanten, mooie prints en accessoires style je het af.

Slimme opbergers of externe opslag

Zie je je woman-cave wel zitten, maar zoek je een oplossing voor al die spullen die het veld moeten ruimen? Denk dan slim en kies voor een opbergbank of hockers waaronder je van alles kwijt kunt. Heb je vooral veel seizoensspullen die je maar enkele keren per jaar gebruikt? Dan is een externe opslagruimte een uitkomst. Behalve flink wat dozen, kun je daar ook aardig wat inboedel kwijt. Bij De Opslagman kost dat maar een paar tientjes per maand en deze ruimtes zijn centraal te vinden in o.a. Diemen, Veenendaal, Amerongen en Utrecht. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. Zo staat niets je in de weg om te gaan genieten van jouw eigen domein.

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service