Top

Een women Cave maken

Waarom jij toe bent aan een Woman-Cave

Geen zin meer om ’s avonds de bank te moeten delen en oninteressante series of sportwedstrijden te kijken? Zou je wat meer tijd willen steken in je knutselhobby zonder de tafel steeds leeg te moeten ruimen? Of zoek je thuis een plek om ongestoord met je vriendinnen kunnen kletsen? Dan is het echt tijd om je eigen woman-cave in huis te creëren.

Ruimte en licht

Een eigen kamer voor jezelf is natuurlijk het mooist. Misschien heb je wel een rommelzolder of logeerkamer die met wat opruimen, een flinke lik verf en gezellig inrichten prima dienst kan doen als kamer voor jou alleen. Hier kan je bijvoorbeeld een grote werktafel plaatsen en tegen de wanden zet je ladekasten voor al je knutsel- en werkmateriaal. Is het eigenlijk te donker op de zolder? Het is niet eens zo duur om een kantelraam te laten plaatsen en je krijgt er een zee van licht voor terug.

Yes! Je eigen kamer stylen

Is het schipperen met de ruimte, kijk dan of je ergens in de woonkamer een apart hoekje kunt inrichten. Door deze af te schermen met een haaks op de wand geplaatste kast, maak je er snel jouw plekje van. Ga de hoogte in voor kastjes en plankjes en kies een brede leun- of hangstoel als een bankje net niet past. Zorg ook voor goede wifi, zodat je hier heerlijk alleen een filmpje kunt kijken. Met hangplanten, mooie prints en accessoires style je het af.

Slimme opbergers of externe opslag

Zie je je woman-cave wel zitten, maar zoek je een oplossing voor al die spullen die het veld moeten ruimen? Denk dan slim en kies voor een opbergbank of hockers waaronder je van alles kwijt kunt. Heb je vooral veel seizoensspullen die je maar enkele keren per jaar gebruikt? Dan is een externe opslagruimte een uitkomst. Behalve flink wat dozen, kun je daar ook aardig wat inboedel kwijt. Bij De Opslagman kost dat maar een paar tientjes per maand en deze ruimtes zijn centraal te vinden in o.a. Diemen, Veenendaal, Amerongen, Zoetermeer, Almere en Utrecht. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. Zo staat niets je in de weg om te gaan genieten van jouw eigen domein.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.