Top

Huis verkoopklaar maken: zo doe je dat

Het is belangrijk dat uw woning een goede eerste indruk maakt als u deze wilt verkopen. U creëert een goede en nette indruk door de woning op te ruimen, grondig schoon te maken, te luchten en op te frissen. Dit kan bijvoorbeeld door de slaapkamers een update te geven met een neutraal behangetje, door de vergeelde badkamertegels wit te schilderen of door wat planten neer te zetten. Met deze tips heeft u uw huis in een mum van tijd verkoopklaar.

Woning verkoopklaar maken door op te ruimen

Start met het verkoopklaar maken van uw huis door op te ruimen. Zorg ervoor dat de tuin een nette uitstraling heeft door bijvoorbeeld oude tuinmeubels op te bergen en wat potten neer te zetten met kleurrijke planten of bloemen. Ruim de hal op, zodat kijkers die over de drempel stappen gelijk een goede eerste indruk hebben. Voor een huiselijke sfeer hoeft u niet al uw spullen op te bergen, maar zet schoenen bijvoorbeeld netjes op een schoenenrek en zorg ervoor dat de kapstok niet overvol hangt. Zorg ervoor dat de badkamer en de keuken spic en span zijn. In de badkamer creëert u direct een luxe sfeer door wat kaarsen neer te zetten en opgerolde dikke handdoeken neer te leggen. Het is ideaal om overtollige spullen op te slaan in een opslagruimte. Bij Opslagman regelt u uw opslag geheel eenvoudig. U profiteert van een uitstekende prijs, alleen u heeft toegang tot uw eigen opslagruimte en de opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Dit wil zeggen dat de kwaliteit van de spullen, die u opslaat zo hoog mogelijk blijft. Sla uw waardevolle bezittingen veilig op totdat u tijd heeft om de goederen te verhuizen naar uw nieuwe woning. In de tussentijd weet u zeker dat alles veilig en droog staat en heeft u dagelijks toegang tot de opslag via een toegangscode en een persoonlijk slot op de opslagruimte. Opslagman heeft vestigingen in Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal, Almere en Zoetermeer. Kom naar Opslagman of regel het online.

Neutrale kleuren in een verkoopklaar huis

Om uw huis verkoopklaar te maken is het verstandig om uitgesproken kleuren op de muren van de slaapkamers of woonkamer te vervangen voor een neutrale kleur. Dit maakt het makkelijker om de ruimte te zien zoals deze is. Ook is het belangrijk dat uw losse en persoonlijke spullen weghaalt en alle gordijnen opengooit voor veel natuurlijk licht. Uw post, stapels tijdschriften, fotolijsten met persoonlijke foto’s, knuffels van de kinderen en andere spullen kunt u goed kwijt in een externe opslagruimte. Het kan een goed idee zijn om ook tijdelijk wat meubels op te slaan, zodat uw huis nog lichter en ruimtelijker oogt. Is uw woning verkoopklaar? Zet een verse bos bloemen neer en bak nog even een appeltaart. Het ruikt heerlijk huiselijk en kijkers kunnen met een stukje appeltaart de woning op zich in laten werken.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.