Top

Nieuwe baan in een andere woonplaats

Nieuwe baan in nieuwe woonplaats

Stel je het volgende voor: onlangs heb je gesolliciteerd op je droombaan, ondanks dat die baan in de randstad is en jij in Limburg woont. Dat is simpelweg niet te bereizen, maar deze baan is je op het lijf geschreven, dus je kon niet anders. Wat blijkt: je mocht op gesprek komen en hebt net gehoord dat je het geworden bent! Dat wordt dus verhuizen. Je moet volgende week al beginnen, dus er is haast bij. Voordat je in de stress schiet omdat je nog geen woonruimte hebt in je nieuwe woonplaats: maak kennis met Opslagman!

Spullen opslaan bij Opslagman

Heb je tijdelijke woonruimte gevonden of een kleinere woonruimte in je nieuwe woonplaats, dan kun je je te veel aan spullen opslaan bij Opslagman. Via de website kun je de opslagruimte direct regelen. Met zes vestigingen, verdeeld over Zoetermeer, Almere, Utrecht, DiemenVeenendaal en Amerongen is er altijd een vestiging bij je in de buurt. Via een persoonlijke toegangscode heb je dagelijks toegang tot je opslagruimte tussen 06:00 uur en 21:00 uur.

Werkwijze Opslagman

Hoe huur je nu een opslagruimte? Simpel: kies eerst de vestiging van je keuze op de website. Daarna vul je in wanneer de huurperiode start, wat de grootte moet zijn van de opslagruimte en of je er een hangslot bij wilt huren of dat je het hangslot zelf meeneemt. Vervolgens klik je op de huur deze ruimte en je kunt via de website direct de betaling verrichten. Zodra dat gebeurt is krijg je van ons een bevestigingsmail en een link naar je eigen portal die te bereiken is door in te loggen op de website. Op je persoonlijke portal vind je de toegangscode tot de opslagruimte en de instructies voor het huren van de opslagruimte. Je hebt dus direct toegang tot je opslagruimte! Alle opslagruimtes worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week beveiligd. Ook zijn de opslagruimtes warm en droog zodat je er zeker van kunt zijn dat je spullen in goede handen zijn.

Kom je er niet uit bij het online boeken van je opslagruimte? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 – 600 3000. Wij helpen je dan graag verder.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.