Top

Opbergen van je zomerspullen

Het is weer herfst en dat merken we aan de omslag van het weer. Veel collega’s zitten ziek thuis en het is weer voor het eerst dat we de verwarming aanzetten. Ook is het eerder donker buiten. De lange zomeravonden zijn dus helaas voorbij. Dat betekent ook dat je typische zomerspullen zoals tuinkussens, je terras en parasols kunt opbergen. Je garderobe mag je ook weer anders indelen: leg de wintertruien maar vast klaar en berg de zomerjurkjes maar op. Gebrek aan ruimte? Huur dan tijdelijk een opslagruimte bij Opslagman.

Voordelen opslagruimte huren bij Opslagman

Er zijn verschillende voordelen voor het huren van een opslagruimte bij Opslagman. Niet alleen voeren wij de laagste prijs, ook heb je zeven dagen toegang tot je opslagruimte. Je spullen worden 24 uur per dag, zeven dagen in de week beveiligd. Vocht krijgt geen kans, want onze opslagruimtes zijn droog en verwarmd. Heb je geen vervoer om je spullen te komen brengen? Maak dan gebruik van onze goedkope ophaalservice. Alle middelen om je spullen voorzichtig te vervoeren zijn aanwezig. Denk aan verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en een bakwagen.

Over Opslagman

Opslagman is al 16 jaar vaste partner in het verhuren van opslagruimte aan particulieren. Wij kunnen de laagste prijs garanderen omdat wij werken zonder kantoor. Opslagruimte boek je eenvoudig en snel via de website. Heb je daarbij hulp nodig, dan kun je rekenen op onze telefonische support. De prijs is direct zichtbaar: zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen achteraf te staan. Geen kleine lettertjes dus of verborgen kosten. Bovendien kun je dagelijks kosteloos opzeggen.

Grootte opslagruimte

We hanteren een paar vuistregels voor de spullen die je bij ons opslaat en de grootte die je nodig hebt:

 • seizoensproducten: 6m3
 • studentenwoning: 10m3
 • 2-kamerwoning: 16m3
 • 3-kamerwoning: 25m3
 • gezinswoning: 33m3

Je zomerspullen sla je dus al op in onze op een na grootste opslagruimte. Blijkt het dat je toch een grotere of kleinere opslagruimte nodig hebt, dan kun je eenvoudig en kosteloos de grootte van je opslagruimte wijzigen.

Bekijk snel onze werkwijze en boek je ruimte direct online bij een van onze opslagruimtes in Zoetermeer, Almere, Utrecht, DiemenAmerongen of Veenendaal.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.