★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Amsterdam Oost huren

Prijzen De units

Goedkope opslagruimte in Amsterdam Oost

Om voordelig opslagruimte in Amsterdam Oost te huren is De Opslagman in Diemen een uitkomst. Hier huur je al voor slechts €29,- per maand 3m3 ruimte. Opslagruimte voor Amsterdam Oost is een goede oplossing voor heel veel opslagvragen. Want soms komt u gewoon ruimte te kort. Dan staan die tuinstoelen in de weg tijdens koude wintermaanden. Of u heeft winterkleding die u niet weg wilt doen, maar ook even geen plek voor hebt tijdens de zomer. Geen probleem, want of u nu gewoon extra kastruimte om uw favoriete spulletjes op te bergen of opslag voor een verhuizing nodig hebt; bij Opslagman heeft u dat zo geregeld.

Opslagruimte in Amsterdam Oost voor particulier of zakelijk gebruik

Met opslagruimte in Amsterdam Oost heeft u altijd voldoende ruimte voor het opslaan van spullen tijdens een verhuizing of verbouwing. Zo heeft u alle rust en ruimte om te verhuizen of uw woning grondig onder handen te nemen. Onze opslagruimte bij Weesp is goed te bereiken aan de Treubweg 11A te Diemen en is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam en Schiphol. Voor zakelijke doeleinden is De Opslagman dan ook een uitkomst. De verkeerde gekozen of heeft u meer ruimte nodig? Geen probleem, u ruilt deze kosteloos om.

Veilig en vertrouwd

Opslagman is uw partner voor opslagruimte in Diemen. U bent verzekerd van een goede prijs, u kunt 24/7 bij uw eigen opslagruimte én de opslagruimtes zijn goed geconditioneerd. Dit houdt in dat de kwaliteit van uw spullen optimaal blijft. Dat is wel zo fijn

Altijd toegankelijk

Weet u wat ook fijn is aan het huren van opslagruimte bij Opslagman in Amsterdam Oost? U kunt zeven dagen per weer van 06:00 tot 23:00 uur terecht bij uw unit. Dus als u uw spullen nodig heeft, dan kunt u er zo terecht. Zonder afspraak. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur. Informeer naar de mogelijkheden. Ter plekke is verder alle ruimte voor laden en lossen, er is een lift aanwezig en om je spullen makkelijk te vervoeren naar de box zijn er onder andere steekwagens aanwezig. Op de box zit natuurlijk een eigen slot. Regel uw opslagunit direct online of vraag eerst online een offerte aan.

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service