★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 251 beoordelingen bij Feedback Company
Top
Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Your browser does not support SVG

Waarom Opslagman?

 • Dagelijks toegang

  Bij alle vestigingen kunt u dagelijks bij uw spullen via een toegangscode en een eigen slot op de opslagruimte.

 • Vaste lage prijzen

  Geen tussentijdse huurverhogingen of verborgen kosten gedurende huurtermijn.

 • Direct online geregeld:

  Regel uw opslag geheel online. We zijn telefonisch bereikbaar en het is mogelijk om de ruimte eerst te bekijken.

Hoe werkt opslagman? Ruimte advies Vraag offerte aan Kies uw vestiging

Opslagruimte Amsterdam huren

Opslagruimte Amsterdam voor vaste lage prijs

Een opslagruimte huren in Amsterdam voor een vaste lage prijs. Het is mogelijk bij de Opslagman! In Diemen vindt u droge en veilige opslagruimte voor een betaalbare prijs en het is dagelijks opzegbaar. Opslagman heeft momenteel vijf vestigingen met opslagruimtes.

Amsterdam is booming en de grootste stad van Nederland. In Amsterdam wonen, is iets wat veel mensen zouden willen. Als u eenmaal in Amsterdam zit, kan de ruimte nog weleens tegenvallen. In plaats van uw spullen weg te doen, kunt u ook opslagruimte huren. Dit is nu heel voordelig in Amsterdam en dat komt door Opslagman.

Voordelen opslagruimte huren in Amsterdam

Goedkope opslagruimte huren in Amsterdam doet u bij Opslagman en u kunt het geheel online regelen. De vaste lage prijzen staan online vermeld. Daarnaast heeft het nog meer voordelen. U heeft zeven dagen toegang tot uw opslagruimte tussen 06:00 en 23:00 uur met uw toegangscode. U betaalt slechts een kleine prijs voor de huur van een opslag. Dat is mogelijk omdat wij zonder kantoor werken. Wel zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om antwoord te geven op uw vragen of u te helpen met het huren van de opslagruimte. Het totaalbedrag dat u op de website ziet, is het totaalbedrag dat u betaalt. Dus geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Opslagman werkt bovendien niet met tussentijdse huurverhogingen of een opzegtermijn. U kunt dagelijks opzeggen en uiteraard brengen wij daar geen kosten voor in rekening.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Diemen, Utrecht, Amerongen, Veenendaal, Almere en Zoetermeer.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer

Vestiging Diemen Opslagman

De Opslagman heeft voor haar vestiging in Amsterdam gekozen voor Diemen. De reden hiervoor is simpel: een goede bereikbaarheid! Of u nu in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Noord, Amstelveen of Weesp woont of u gaat naar de rivierenbuurt verhuizen; binnen 10 minuten bent u bij deze vestiging. Ook om uw kerstspullen of tuinset tijdelijk even op te slaan vanuit Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Oost is Diemen de ideale plek. Tot slot, kunnen ondernemers die gevestigd zijn in Amsterdam-Centrum de locatie ook zeer eenvoudig bereiken. Dat is natuurlijk voordelig omdat een winkelpand huren in het centrum van Amsterdam een flinke kostenpost is. U kunt door opslag te huren genoegen nemen met een kleiner winkelpand en uw voorraad opslaan in de opslagruimte van Opslagman.

Inboedellijst

Een goede voorbereiding is alles! Opslagruimte in Amsterdam Zuid, Amsterdam-West, Amsterdam Oost, of Amsterdam Zuidoost huren is nu nog eenvoudiger door gebruik te maken van onze gratis inboedellijst. Deze staat op de website en geeft u direct een idee, hoe groot de opslagruimte is die te huur staat. Per item ziet u direct hoeveel opslagruimte er wordt ingenomen. Een lamp bijvoorbeeld neemt 0,1 kubieke meter in. Heeft u vier lampen, dan vermenigvuldigt u die 0,1 kubieke meter met 4. Zet het op de inboedellijst, tel alles op het einde bij elkaar op en u ziet direct de grootte van opslagruimte die u nodig heeft.

Opslagcalculator voor opslag in Amsterdam

Vindt u het invullen van de inboedellijst te veel moeite, dan kunt u ook gebruik maken van onze opslagcalculators. We hebben er drie die u kunt gebruiken voor het berekenen van uw opslagbehoefte. U kunt op basis van uw type woning een berekening laten maken, op basis van de spullen die u wilt opslaan of op basis van het aantal verhuisdozen. U selecteert dan de aantallen en de calculator maakt direct een berekening. Houd ook rekening met de toekomst. Bent u van plan de opslagruimte lang aan te houden en later nog meer spullen op te slaan, dan is het huren van een goedkope opslagruimte met extra ruimte geen overbodige luxe. U kunt altijd kosteloos switchen naar een grotere of kleinere opslagruimte, maar het scheelt u een boel sjouwwerk!

Wat kost een opslagruimte in Amsterdam?

De opslagprijzen in Amsterdam zijn over het algemeen voordelig. Per maand kost een ruimte van 3 m³ gemiddeld tussen de €39,- en €45,-, een ruimte van 16 m³ tussen de €79,- en €89,- en een ruimte van 33 m³ tussen de €139,- en €159,-. De prijzen zijn voor particulieren vrijgesteld van BTW.

Hoe bereken ik hoeveel opslagruimte ik nodig heb?

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste grootte van de opslagruimte, gebruikt u onze opslagcalculator. Hiermee kunt u precies de benodigde ruimte berekenen, waar u uw spullen in kunt opslaan zonder teveel te betalen.

Zijn mijn spullen in de opslagruimte verzekerd?

In veel gevallen kunt u uw inboedel gratis mee laten verzekeren met uw huidige inboedelverzekering voor brand-, water- en inbraakschade.

Dagelijks opzegbaar | Goedkope opslagruimtes | 24/7 beveiligd | Kosteloos wijzigen | Gratis ophaalservice | Dagelijks toegang

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Bob S. ★★★★★

  24 uur per dag open. Veel ruimte, zowel qua opslag als gangpaden. Genoeg karren. Goedkoper dan de concurrent.