★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 220 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte Amsterdam huren

Prijzen De units

Opslagruimte Amsterdam voor vaste lage prijs

Een opslagruimte huren in Amsterdam voor een vaste lage prijs. Het is mogelijk bij de Opslagman! In Diemen vindt u droge en veilige opslagruimte voor een betaalbare prijs en het is dagelijks opzegbaar. Opslagman heeft momenteel vijf vestigingen met opslagruimtes.

Amsterdam is booming en de grootste stad van Nederland. In Amsterdam wonen, is iets wat veel mensen zouden willen. Als u eenmaal in Amsterdam zit, kan de ruimte nog weleens tegenvallen. In plaats van uw spullen weg te doen, kunt u ook opslagruimte huren. Dit is nu heel voordelig in Amsterdam en dat komt door Opslagman.

Vestiging Diemen Opslagman

De Opslagman heeft voor haar vestiging in Amsterdam gekozen voor Diemen. De reden hiervoor is simpel: een goede bereikbaarheid! Of u nu in Amsterdam Centrum, Amsterdam-Noord, Amstelveen of Weesp woont of u gaat naar de rivierenbuurt verhuizen; binnen 10 minuten bent u bij deze vestiging. Ook om uw kerstspullen of tuinset tijdelijk even op te slaan vanuit Amsterdam-Zuid of Amsterdam-Oost is Diemen de ideale plek. Tot slot, kunnen ondernemers die gevestigd zijn in Amsterdam-Centrum de locatie ook zeer eenvoudig bereiken. Dat is natuurlijk voordelig omdat een winkelpand huren in het centrum van Amsterdam een flinke kostenpost is. U kunt door opslag te huren genoegen nemen met een kleiner winkelpand en uw voorraad opslaan in de opslagruimte van Opslagman.

Inboedellijst

Een goede voorbereiding is alles! Opslagruimte in Amsterdam Zuid, Amsterdam-West, Amsterdam Oost, of Amsterdam Zuidoost huren is nu nog eenvoudiger door gebruik te maken van onze gratis inboedellijst. Deze staat op de website en geeft u direct een idee, hoe groot de opslagruimte is die te huur staat. Per item ziet u direct hoeveel opslagruimte er wordt ingenomen. Een lamp bijvoorbeeld neemt 0,1 kubieke meter in. Heeft u vier lampen, dan vermenigvuldigt u die 0,1 kubieke meter met 4. Zet het op de inboedellijst, tel alles op het einde bij elkaar op en u ziet direct de grootte van opslagruimte die u nodig heeft.

Voordelen opslagruimte huren in Amsterdam

Goedkope opslagruimte huren in Amsterdam doet u bij Opslagman en u kunt het geheel online regelen. De vaste lage prijzen staan online vermeld. Daarnaast heeft het nog meer voordelen. U heeft zeven dagen toegang tot uw opslagruimte tussen 06:00 en 23:00 uur met uw toegangscode. U betaalt slechts een kleine prijs voor de huur van een opslag. Dat is mogelijk omdat wij zonder kantoor werken. Wel zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om antwoord te geven op uw vragen of u te helpen met het huren van de opslagruimte. Het totaalbedrag dat u op de website ziet, is het totaalbedrag dat u betaalt. Dus geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Opslagman werkt bovendien niet met tussentijdse huurverhogingen of een opzegtermijn. U kunt dagelijks opzeggen en uiteraard brengen wij daar geen kosten voor in rekening.

Opslagcalculator

Vindt u het invullen van de inboedellijst te veel moeite, dan kunt u ook gebruik maken van onze opslagcalculators. We hebben er drie die u kunt gebruiken voor het berekenen van uw opslagbehoefte. U kunt op basis van uw type woning een berekening laten maken, op basis van de spullen die u wilt opslaan of op basis van het aantal verhuisdozen. U selecteert dan de aantallen en de calculator maakt direct een berekening. Houd ook rekening met de toekomst. Bent u van plan de opslagruimte lang aan te houden en later nog meer spullen op te slaan, dan is het huren van een goedkope opslagruimte met extra ruimte geen overbodige luxe. U kunt altijd kosteloos switchen naar een grotere of kleinere opslagruimte, maar het scheelt u een boel sjouwwerk!

Dagelijks opzegbaar | Goedkope opslagruimtes | 24/7 beveiligd | Kosteloos wijzigen | Gratis ophaalservice | Dagelijks toegang

De ruimtes

Bereken uw ruimte
3m3 3m3

3m3

6m3 6m3

6m3

10m3 10m3

10m3

16m3 16m3

16m3

25m3 25m3

25m3

33m3 33m3

33m3

66m3 66m3

66m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

3m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

6m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

10m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

16m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

25m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

33m3

Bekijk video

Afmetingen

Let op, afmetingen kunnen afwijken

66m3

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Nieuwegein, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service