Top

Opslagruimte huren bij verkoop eigen woning

Verhuizen. De een draait er zijn handen niet voor om, de ander zit juist met de handen in het haar. Je denkt wellicht niet meteen aan het huren van opslagruimte. Verhuizen is voor sommige mensen een hele toestand. Vooral als je de nieuwe woning nog niet kunt betrekken, op de dag dat je de huidige woning moet verlaten. Verhuizen kan verschillende redenen hebben. Datzelfde geldt voor de redenen dat je behoefte hebt aan opslagruimte.

Externe opslagruimte zorgt voor rust

Wanneer je weet hoe je een verhuizing in goede banen leidt, is het een fluitje van een cent. Opslagman helpt graag om je komende verhuizing van een leien dakje te laten lopen. Allereerst kunnen we helpen met het bepalen van de grootte van de opslagruimte die je bij ons kunt huren. Tien verhuisdozen nemen uiteraard een andere hoeveelheid opslagruimte in beslag dan een gedeeltelijke of volledige inboedel. Met onze handige opslagcalculator bepaal je heel eenvoudig zelf welke ruimte je (tijdelijk of voor langere tijd) nodig hebt. Wil je opslagruimte huren gedurende de overbruggingsperiode of wellicht voor langere tijd omdat je kleiner gaat wonen? Bij Opslagman huur je elke grootte opslagruimte. Afgestemd op jouw persoonlijke wensen en geheel op maat.

Opslagman weet wat belangrijk is

Jouw inboedel staat bij Opslagman droog en verwarmd in een van de vele beschikbare opslagruimtes. Het cameratoezicht dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week plaatsvindt, zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Bij Opslagman zien we het als onze missie om opslagruimte huren eenvoudig, transparant én goedkoop te maken. Dit is vooral mogelijk omdat je alles online met ons kunt regelen mét behoud van onze persoonlijke service. We hebben maar liefst zes vestigingen in het land: Almere, Zoetermeer, Amerongen, Utrecht, Diemen en Veenendaal. Kun je eerder verhuizen dan voorzien, dan bieden wij je de mogelijkheid je opslagruimte dagelijks op te zeggen. Zodra je kunt beginnen met het inrichten van je nieuwe woning, wordt de gehuurde opslagruimte steeds leger. Het is dan mogelijk om eenvoudig een kleinere opslagruimte te huren bij Opslagruimte: van de wat grotere naar de wat kleinere. Zo betaal je bij Opslagman geen euro te veel voor het huren van opslagruimte!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.