Top

Opslagruimte huren via de website

Opslagruimte online boeken

Via de website van Opslagman kunt u heel eenvoudig online opslagruimte huren. Om het u nog makkelijker te maken, heeft Opslagman een video gemaakt. Hierin kunt u zien, hoe u via onze website een opslagruimte kunt huren en meer te weten komt over onze werkwijze. Niet voor niets gelooft Opslagman erin dat het huren van een opslagruimte simpel, transparant en goedkoop moet zijn! Wij hebben vestigingen in Veenendaal, Amerongen, Utrecht en Diemen.

Boek direct een opslagruimte in Utrecht

Werkwijze Opslagman

Online een opslagruimte huren gaat als volgt: u kiest de locatie (Utrecht, Diemen, Veenendaal of Amerongen), de grootte van de ruimte en de datum waarop u de opslagruimte nodig heeft. U hoeft vervolgens enkel nog uw gegevens in te vullen en via de website te betalen. Nadat u dit heeft gedaan, ontvangt u van ons een bevestigingsmail en de inlogcode naar uw eigen (beveiligde) portal “Mijnopslagman”. Deze bereikt u door rechtsboven in te loggen op de website. Hiervoor maakt u zelf een eigen gekozen wachtwoord aan. Wij vragen u uw legitimatiebewijs te uploaden. Wanneer u dat gedaan heeft en wij deze geaccodeerd hebben, ontvangt u van ons de gegevens over uw opslagruimte en de toegangscode. Uw opslagruimte is direct beschikbaar.
Let op: indien u kiest voor de optie om op factuur te betalen, heeft u toegang tot uw opslagruimte nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Reserveren van een opslagruimte

U kunt niet verder dan een maand vooruit de opslagruimte boeken. Doet u dit wel, dan reserveren wij de opslagruimte voor u en laten u weten wanneer de opslagruimte te boeken is. Ook hiervan ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hoewel wij onze uiterste best voor u doen, is er geen garantie dat de opslagruimte op de vestiging van uw keuze beschikbaar is op de door u gewenste datum. In dat geval streven wij ernaar u een aanbieding te doen voor een opslagruimte bij een van onze andere vestigingen of mogelijk voor een andere grootte dan u van te voren had opgegeven. Het grote voordeel hiervan is, dat u zodra er een opslagruimte beschikbaar is, eenvoudig kunt ruilen naar een groter of kleiner formaat.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.