★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Opslagruimte huren nabij Tiel

Prijzen De units

Huur opslagruimte Tiel

Goedkope opslagruimte huren nabij Tiel op slechts 30 minuten afstand verwijderd? Met drie opslagvestigingen in Nederland is Opslagman al tien jaar uw betrouwbare opslagpartner!

Iedere vestiging, op 30 minuten afstand van Tiel, is uitermate geschikt voor de opslag van inboedel, kantoorarchief, winkelvoorraad, hobby artikelen, seizoensgebonden spullen, enzovoorts. De opslagruimtes zijn verwarmd en er wordt gezorgd voor optimale condities voor de opslag van uw spullen. De 24/7 camerabeveiliging, het persoonlijke toegangscontrolesysteem en het losse slot zorgen ervoor dat ook de veiligheid van alle spullen is gewaarborgd.

Opslagman biedt opslagruimte in Utrecht, Veenendaal, Diemen en Amerongen met verschillende formaten opslagruimtes (6m3 – 33m3) aan. Vanuit Tiel heeft u dagelijks toegang tot uw opslagruimte. Andere services zijn het dagelijks kosteloos opzeggen of wijzigen van uw opslagruimte. Naast kwaliteit staat klanttevredenheid bij ons voorop!

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service