Top

Opslagruimte voor de verzamelaar

Opslagruimte, je hebt er stiekem nooit genoeg van. Veel mensen houden nu eenmaal van verzamelen. Postzegels, muziek, dvd’s, muntgeld, voetbalplaatjes, knikkers, flippo’s, Pokémonkaarten. Noem het allemaal maar op. Vele supermarkten spelen heel slim in op de drang van mensen om te verzamelen. Verzamelen lijkt ons mensen wel in het bloed te zitten. Vaak heb je niet eens nodig wat je verzamelt, maar vind je het gewoon leuk om te doen. Bij veel opruim rondes ontspringen dit soort kleine verzamelingen vaak toch de dans. Waarom? Ga je ooit nog eens met flippo’s spelen, of met Pokémonkaarten? Bekijk je ooit nog wel eens je albums met voetbalplaatjes? Vast niet.

Moeite met afscheid nemen?

Extra opslagruimte heb je bij het verzamelen van dit soort ‘kleine’ spulletjes nog niet direct nodig. Je kunt het altijd wel ergens bergen. Heel anders wordt het wanneer je bijvoorbeeld in een stadswoning woont en als hobby het maken van houten meubels hebt. Waar laat je dan al je materiaal? Of de meubels die je met hart en ziel hebt gemaakt maar nog niet verkocht zijn? Ook opgroeiende kinderen verzamelen in de loop der jaren heel wat speelgoed, want het moet natuurlijk voor de leeftijd geschikt zijn. Woon je in een appartement, dan is de inpandige bergruimte slechts beperkt, een opslagruimte extern kan dan zeer goed van pas komen.

Een extra schuur, zolder of kelder huren?

Een opslagruimte waar je altijd bij kunt, maar waar je thuis geen plek (meer) voor hebt, is een ideale oplossing wanneer je klein behuisd bent. Maar ook wanneer je (nog) geen afstand kan doen van je spullen. Je kunt de extra opslagruimte die je bij Opslagman kunt huren in zo’n situatie zien als de zolder, kelder of garage die je niet hebt, maar wel altijd hebt gewild. Overtollige huisraad, meubels die nog goed zijn maar vervangen zijn door een nieuwer exemplaar, overjaarse kleding, fietsen, motoren. Niet alleen de particuliere markt kan bij Opslagman terecht, ook als bedrijf is het erg handig om extra opslagruimte te hebben voor bijvoorbeeld het archief of de voorraad voor je webshop.

Toegang tot je beveiligde opslagruimte

Alle opslagruimtes van Opslagman zijn droog en hebben een goed binnenklimaat. De vestigingen van Opslagman zijn gelegen in Utrecht, Diemen, Amerongen en Veenendaal. De opslagruimte is dagelijks van 06:00 tot 23:00 bereikbaar. De opslagruimtes van Opslagman zijn droog en goed geconditioneerd. Door middel van videobewaking houden wij 24/7 toezicht op zowel jouw als onze eigendommen. Geen zorgen dus over de veiligheid van jouw spullen die je bij Opslagman opbergt.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.