Top

Pas verhuisd? Zorg zelf voor dat eerste contact

Pas verhuisd? Zorg zelf voor dat eerste contact

Wanneer je net naar een nieuwe woning bent verhuisd, kun je je na die eerste drukte van de verhuizing, wat eenzaam gaan voelen. Je hebt je oude vertrouwde buurt achter je gelaten om ergens anders je leven voort te zetten of opnieuw te beginnen. Maar die stap betekent ook dat alle mensen uit die buurt die je erg dierbaar zijn, nu een stuk verder weg wonen. Ze zullen minder snel even bij je binnen lopen voor wat gezelligheid en een lekker kopje koffie. Je kent het spreekwoord wel: ‘Beter een goede buur dan een verre vriend.’

Hoe bouw je dat contact op?

In Amerikaanse films en series zien we geregeld hoe ze het overzees aanpakken. Onaangekondigd staat een wildvreemde vrouw bij je op de stoep met in haar handen een heerlijke zelf gebakken taart of misschien wel een pan soep of een grote mand met lekkers. Het ijs is gebroken, je hart direct verwarmd vanwege zoveel naastenliefde. Maar niet in Nederland. In Nederland laten wij onze nieuwe buren het liefst met rust. We laten ze hun gang gaan en als de nieuwe buren dan eenmaal gesetteld zijn en de rust in hun nieuwe huis is teruggekeerd, zullen we misschien wel even kennis gaan maken.

Lekker bakje koffie doet wonderen

Nodig je nieuwe buren daarom uit voor een lekker kopje koffie door bijvoorbeeld je zoontje of je dochter een leuk kaartje met een afbeelding van een kopje koffie in de brievenbussen van al je buren te gooien. Schrijf jouw ‘waarom’ voor de uitnodiging op de koffiekaart en vertel kort wie jullie zijn, waar jullie vandaan komen en dat jullie het leuk vinden om kennis met de nieuwe buren te maken. Zo dring je jezelf zeker niet op, maar geef je je nieuwe buren een kans om je veel sneller aan te spreken als je elkaar op straat tegenkomt. Voor je het weet zit je aan tafel met je nieuwe buren gezellig te keuvelen bij een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij.

Succes verzekerd!

Op onze site opslagman.nl tref je veel informatie aan over het opslaan van je spullen in een van onze opslagruimtes in Utrecht, Almere, Amsterdam, Amerongen, Zoetermeer en Veenendaal: ideaal bij een verhuizing. Op die manier maak je van je verhuizing een succes. Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.