Top

Persoonlijke opslag

Soms zijn er momenten in je leven dat je behoefte hebt aan wat extra persoonlijke opslag. Ergens buitenshuis, veilig en in de buurt. zodat je er wanneer jij dat wilt bij kan. Hieronder enkele voorbeelden van momenten waarop persoonlijke opslag dé oplossing is.

Opslag tijdens een verbouwing

Een verbouwing is een zeer intense tijd waarin veel van je gevraagd wordt. Met name wanneer je ook nog eens de zorg hebt over een gezin naast je baan. Je hebt tijdens deze periode veel ballen tegelijkertijd in de lucht te houden. Hierdoor kun je soms wel eens het gevoel hebben dat je het overzicht dreigt kwijt te raken. Wanneer je dan weet dat je dierbare spullen op een vertrouwd adres zijn opgeslagen, heb je in ieder geval één zorg minder. Hierdoor kun jij je met een gerust hart richten op je verbouwing.

Opslag na de geboorte van een baby

De komst van een baby is een enerverende periode en kondigt een hele nieuwe toekomst aan. Een toekomst waarvoor je tijdig aan de slag gaat. Bijvoorbeeld om een zo mooi mogelijk slaapplekje voor je kleine spruit te maken. Als je geen kamer meer vrij hebt, dien je creatief te schuiven met meubels door bijvoorbeeld je overtollige spullen in onze vertrouwde handen te geven. Zodra je zoon of dochter geboren is, kun je nadenken over wat te doen met alle spullen.

Opslag na een overlijden

Wanneer een dierbaar familielid overlijdt, moet er veel geregeld worden. Nadenken over alle spullen bijvoorbeeld, al is dat het laatste waar je je mee bezig wilt houden. Ook in deze situatie ga je een intense tijd tegemoet waarin veel van je wordt gevraagd. Extra zorgen over de spullen van de overledene hoef je niet te hebben wanneer je ze bij ons in bewaring geeft. Op een bepaald moment ben je er aan toe om alles uit te zoeken, te verdelen, te verkopen of weg te geven. Maar alles op zijn tijd. Wij helpen je graag.

Opslag na scheiden

Een scheiding is ook een gebeurtenis die je leven volledig op zijn kop zet. Tijdelijk inwonen bij je ouders is wellicht een oplossing. Vervolgens kun je uitkijken naar een nieuw thuis. Door je inboedel tijdelijk bij ons op te slaan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

De voordelen als je kiest voor Opslagman

Wij van Opslagman zijn flexibel zodat je zelf kunt bepalen hoe lang je persoonlijke opslag wilt huren en hoe groot deze moet zijn. Je hebt 7 dagen per week toegang tot je persoonlijke, beveiligde opslagruimte. Al onze opslagruimtes in Utrecht, Amerongen, Diemen en Veenendaal zijn verwarmd en voorzien van een goede ventilatie. Met de handige opslagcalculator bereken je eenvoudig de benodigde ruimte. Vervolgens kun je direct online de persoonlijke opslagruimte van je voorkeur vastleggen.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.