★★★★★★★★★★9,2 van 10 op basis van 237 beoordelingen bij Feedback Company

Scheiden: wat doe je met elkaars spullen?

Is het besluit gevallen en gaan jullie niet samen verder, dan komt er heel wat op je af. Zijn jullie getrouwd of heb je een gezin? In dat geval zul je van alles op juridisch vlak moeten gaan regelen; de kinderen, het huis, de financiën en wie heeft recht op wat.

Blijf niet wachten

Maar ook bij samenwonen betekent een breuk een grote verandering. Want degene die vertrekt neemt ook vaak heel wat spullen mee. Of je zit misschien wel in een situatie dat je ex plotsklaps is vertrokken. En dat jij een nieuw begin wilt maken, maar er staan her en der nog behoorlijk wat waardevolle spullen die wachten om opgehaald te worden. En niet vergeten al die herinneringen in foto’s en cadeautjes die je met elkaar hebt gedeeld! Wat doe je ermee?

Kies rust en ruimte

Na een relatiebreuk spelen vaak heftige emoties je parten. Het liefst zou je alles van je ex wel in een keer willen weggooien. Of je laat alles regelmatig door je handen gaan en denkt met weemoed terug aan fijnere tijden. Begrijpelijk. Maar voor je ondoordachte beslissingen neemt, is het fijn als je voor jezelf schoon schip kunt maken. Toch maar opruimen en ordenen dus. En ja, ook weggooien en misschien een klein deel bewaren (zet gewoon maar op zolder).

Blijf niet wachten

Neutrale, externe opslagIs je ex nog niet in de gelegenheid geweest om meubilair, kleding en persoonlijke spullen te komen ophalen? Bijvoorbeeld omdat het nog even wachten is op geschikte nieuwe woonruimte? Dan kun je de betreffende spullen ook extern opslaan bij de Opslagman. Handig. Want niets is dan weg, jij hebt weer rust en ruimte en de spullen staan op neutraal terrein waar jullie, met goede afspraken, dan ook allebei bij kunnen. Er zijn verschillende voordelen voor het huren van een opslagruimte bij Opslagman. Niet alleen voeren wij een scherpe prijs, ook heb je zeven dagen toegang tot je opslagruimte. Je spullen worden 24 uur per dag, zeven dagen in de week beveiligd. Vocht krijgt geen kans, want onze opslagruimtes zijn droog en verwarmd. Beslist een overweging waard!

Opslagruimte huren bij Opslagman

Wanneer u tijdelijk of voor langere tijd een opslagruimte in DiemenUtrecht, Veenendaal of Amerongen zoekt voor uw inboedel, dan kunt u deze opslaan bij Opslagman. Bij Opslagman heeft u door middel van een persoonlijke toegangscode dagelijks toegang tot uw spullen tussen 06:00 – 23:00 uur.

Offerte aanvragen

Onze klantervaringen

Goedkope ophaalservice

Met de service van Opslagman kunt u verhuizen zonder zorgen. Wij bieden een complete ophaalservice. Zo zijn er verhuisdekens, spanbanden, gereedschap en rollend materiaal in de bakwagen aanwezig. Eenmaal op locatie bij Amerongen, Veenendaal, Utrecht of onze nieuwe vestiging Diemen (nabij Amsterdam) kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van de interne transportmiddelen

Onze ophaalservice
Huren van een opslagruimte doe je bij Opslagman.nl!

De voordelen & service