Top

Slim inrichten van uw garage

Ingerichte garage

Droomt u over een eigen mancave, ruime bergplaats of luxueuze werkkamer? Maak dan ruimte in de garage! Met de volgende tips richt u uw garage snel opnieuw in én maakt u optimaal gebruik van de ruimte.

Bepaal wat u met de garage wilt doen

De eerste stap is het bepalen wat u met de garage wilt doen. Als u een duidelijk doel hebt, kunt u bepalen wat er moet gebeuren en wat u hiervoor nodig hebt. Zo moet u de garage misschien flink opruimen, voorzien van een likje verf en nieuwe meubels kopen. Maak een plan van aanpak en eventueel een planning als je de verbouwing professioneel wilt aanpakken.

Maak een praktische indeling

Nu u weet wat u met de garage wilt doen, kunt u een praktische indeling maken. Maak een kleine plattegrond en plan waar alles moet komen. Houd hierbij rekening met isolatie en geluidsdemping. Zo is goede isolatie fijn als u van de garage een comfortabele mancave of werkruimte wilt maken. Als u wilt klussen, sporten of muziek wilt maken in de garage, kan geluidsdemping handig zijn.

Maak ruimte

Voordat u kunt beginnen met het verbouwen of het opnieuw inrichten van de garage, zult u ruimte moeten maken. De beste manier om dit te doen is door al uw spullen op te delen in drie groepen:

Groep 1: spullen die u veel gebruikt en wilt houden. Deze spullen bewaart u voortaan op een andere plek in huis of in een mooie opbergkast die u bijvoorbeeld in een hoek van de garage plaatst.

Groep 2: spullen die u weinig gebruikt maar wel wilt houden. Overweeg om deze spullen naar een opslagruimte te brengen.

Groep 3: spullen die u niet meer nodig hebt of kapot zijn. Deze spullen brengt u direct naar de kringloop of de vuilstort.

Overtollige spullen?

Kunt u de overtollige spullen uit de garage (of een andere ruimte in huis) niet meer kwijt? Huur dan een opslagruimte bij de Opslagman. Hier staan al uw spullen veilig en goed geconditioneerd. U heeft dagelijks toegang tot de opslagruimte met de toegangscode en het persoonlijke slot. Online huur je snel, eenvoudig én tegen een scherpe prijs direct uw eigen opslagruimte in Almere, Amerongen, Diemen, Amsterdam, Utrecht, Veenendaal of Zoetermeer.

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.