Top

Slim opbergen van vakantiespullen

vakantiespullen-opslaan-opslagruimye

Wie aankomende zomer lekker op vakantie gaat, neemt vaak heel wat spullen mee: koffers, tassen en bij een kampeer of caravanvakantie komen daar nog allerhande zaken als tenten, luchtbedden, kookgerei en allerlei specifieke items bij. Ben jij ook zo iemand die dat ieder jaar her en der allemaal van zolder, schuur en uit kasten moet plukken? Door het na je thuisreis eerst goed te organiseren, is dat voortaan zo gepiept.

Waar ligt het ook alweer?

Omdat je vakantiespullen meestal maar een keer in het jaar door je handen laat gaan, is het niet gek dat je vervolgens bent vergeten waar ze lagen. Vaak berg je alles op direct na een thuiskomst; wanneer je moe bent en snel alles wegwerkt op plekken waar je nog wat ruimte kunt vinden. En dat zijn dan niet de handigste en meest logische plekken. Of alles staat de maanden daarna nog danig in de weg.

Tijd voor actie

Bij een vliegvakantie is het wat minder (alleen koffers), maar als je op kampeervakantie bent geweest, dan heb je vaak een hele huisraad aan spullen te verwerken. Pak alles uit; tent, kampeermeubilair, luchtbedden, keukengerei, etcetera. Zorg dat alles goed droog is, controleer op compleetheid, slijtage, repareer zaken waar nodig of gooi dingen eventueel weg én vul meteen aan (maak gebruik van de uitverkoop). Was het keukengerei goed af en ga dan systematisch organiseren. Gebruik hierbij ook het in elkaar en bij elkaar opruimen, dus plaats items in grotere opbergers, en die weer in een grotere tas/koffer/krat. Kleine foudralen en tasjes zijn hierbij erg handig.

Externe, goedkope opslagruimte huur je bij Opslagman

Reserveer in huis een vaste plek waar je vervolgens alle spullen wegzet, het liefst bij elkaar en uit het zicht. Heb je zo’n plek niet, of reserveer je de ruimte liever ergens anders voor, dan kun je ook overwegen goedkoop externe opslagruimte te huren. Je zult merken hoeveel plezier dat geeft bij het inpakken voor je volgende vakantie! Voor een klein bedrag per maand heb je al een ruimte van een flinke opbergkast ter beschikking; droog, bewaakt én je hebt dan alle vakantiespullen bij elkaar. Kies bijvoorbeeld voor de opslagruimte van De Opslagman in Diemen, Utrecht, Veenendaal of Amerongen. Je kunt al voor weinig geld opslagruimte huren vanaf 3m2, genoeg voor wel 20 verhuisdozen!

Onze vestigingen

Onze vestigingen

Kies een vestiging voor meer informatie, een prijsoverzicht of boekingen.


Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 1. 1

  Kies een vestiging

  Opslagman heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zoetermeer, Veenendaal en Amerongen.

 2. 2

  Boek online

  Kies de opslagruimte, vul de gegevens in, en betaal de eerste termijn met iDeal of per factuur.

 3. 3

  Gebruik direct

  U krijgt een persoonlijke portal voor uw toegangscode en boxnummer.

Ophaalservice

Ophaalservice

Met onze ophaalservice kunt u verhuizen zonder zorgen.

Lees meer
Klantervaringen

Klantervaringen

 • Michel Gerrits ★★★★★

  Alles keurig geregeld en geen problemen. Aanrader voor mensen die een opslagbox zoeken.

 • A.A.M. Kusse ★★★★★

  Via de website geregeld, vooraf bezichtigd. Werkte uitstekend. Geen verborgen kosten.

 • Marloes ★★★★★

  Superfijn. Schone ruime opberghokken. Goede service. Staan mooie karren die je kunt gebruiken om je spul te verplaatsen. Goed werkende goederenlift.

 • J.M. Methors ★★★★★

  Prettig geholpen en bij vragen staan ze gelijk voor je klaar. Box goed toegankelijk en paden netjes.

 • Sammy-Jo L. ★★★★★

  Fantastisch! Super efficiënt en netjes. Alles online te regelen, zelfstandige toegang, gemakkelijke karren beschikbaar voor vervoer van grotere spullen.